Zavřít reklamu

VSCO Cam iconOpět vám ve spolupráci s yView představujeme další video tentorkát se zaměřující na jednu z nejobliběnějších aplikací pro úpravu fotografií – VSCO Cam. Ve videu se dozvíte, jak snadno můžete díky aplikaci upravit své fotografie nebo jiné obrázky, co vše aplikace nabízí a jak je jednoduchá na ovládání. Video vás ve stručnosti seznámí s některými funkcemi, kterými se může VSCO Cam pochlubit, díky čemuž si snadno uděláte obrázek, zda je aplikace právě ta, kterou jste hledali.

V budoucnu se těště na další videa od yView, kde se budete moct seznámit se zajímavými aplikacemi, které budou ve většině případů placené a vy tak snadno zjistíte, zda se vám vyplatí do aplikace investovat či nikoli. Společně s yView video budeme připravovat i video pohledy na novinky týkající se nového iOS, OS X a dalších služeb, systému nebo produktů z Apple světa

Pokud chcete autora videa podpořit k další tvorbě, tak stačí začít odebírat jeho YouTube kanál a sledovat jej na Facebooku, aby vám už neuniklo žádné video o zajímavé aplikaci nebo novince týkající se společnosti Apple.

[appbox appstore id588013838]

Dnes nejčtenější

.