Zavřít reklamu

icon 592486_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

The Lost Ship
Pusťte se do vlastní honby za pokladem v této pěkné hře, která je klasickou click and point adventurou. Prozkoumejte staré stopy, hádanky a zákoutí, které za sebou zanechala opuštěná posádka. Váš strýček Henry hledá poklady odjakživa a jeho příběhy o různých dobrodružství doprovázely celé vaše dětství. V momentě, kdy jste dospěl, tak mu začnete pomáhat. The Lost Ship obsahuje dynamickou mapu, hromadu hádanek, předmětů a různých stop.

[appbox appstore id869011374 oldprice=“0,99€“]

True Skate
Pokud jste fandové skateboardingu, tak tu máme něco přesně pro vás. True Skate vám přináší krásný skatepark s velkým množstvím různých schodů, ramp, říms a zábradlí. V této hře jsou k dispozici také výzvy pro každého hráče a globální výsledkové žebříčky.

[appbox appstore id549105915 oldprice=“1,99€“]

FunSlides
S aplikací FunSlides můžete vytvářet fantastické HD slideshow videa z vašich oblíbených fotografií. Tato aplikace vám pomůže zorganizovat a uložit vaše vzácné vzpomínky ve formě videa, umožní vám vytvořená videa okamžitě sdílet s vašimi přáteli a rodinou. Videa můžete také doplnit hudbou (na výběr máte 13 skladeb nebo si můžete vlastní hudbu stáhnout z vaší hudební knihovny) či textem (mnoho druhů písma, barev i velikostí) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id590225705 oldprice=“0,99€“]

Week calendar
Week calendar je designově pěkný a přehledný kalendář, který vám umožní efektivně spravovat vaše události a úkoly. Velkou výhodou je, že aplikace Week calendar je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id890062107 oldprice=“1,99€“]

LUZMO
LUZMO je fotoeditorem, který vám nabízí velké množství různých filtrů, efektů, nálepek, kterými můžete podtrhnout význam svých snímků, upravení expozice, možnost nastavení ostrosti fotografie a mnoho dalšího. Své upravené fotografie poté můžete sdílet na Facebooku, Twitteru či rozeslat emailem.

[appbox appstore id681205606 oldprice=“2,99€“]

Paintball Pro
Staňte se velitelem elitní paintballové skupiny a proveďte svůj tým úspěšně všemi paintballovými bitvami. Vydělávejte peníze, získávejte zkušenosti, vyhrávejte turnaje a ukažte celému paintballovému světu zač je toho loket!

[appbox appstore id677112840 oldprice=“2,99€“]

Essence
Essence je opravdu tou nejprostší aplikací na relaxaci. Pokud potřebujete zklidnit a uvolnit se, tak se mrkněte na tuto aplikaci.

[appbox appstore id768594011 oldprice=“1,99€“]

Meeting Box
Meeting Box je skvělou aplikací, která vám umožní zapisovat si poznámky, organizovat úkoly, mapy, fotografie a vytvářet připomínky. Dále vám aplikace umožňuje malovat přímo do vašich poznámek. Vaše zápisky mohou být sdíleny jako PDF prostřednictvím emailu.

[appbox appstore id601889330 oldprice=“2,99€“]

Air-Photos
Air-Photos je Wi-Fi prohlížečem fotografií přímo z vašeho počítače, aniž byste museli cokoliv synchronizovat. Také tato aplikace umí sdílet snímky přes Wi-Fi, nabízí možnost ukládání snímků do camera roll a umožňuje vám využít další užitečné funkce.

[appbox appstore id525692766 oldprice=“3,99€“]

Next Keyboard
Next je krásnou klávesnicí pro váš iPhone, která pracuje stejně skvěle jako vypadá. Aplikace vám umožní rychlé psaní, autokorekci a neustálý přístup k vašim oblíbeným smajlíkům, nálepkám a senzačním motivům. Klávesnici Next můžete využít jako běžnou klávesnici na psaní SMS zpráv, v aplikaci WhatsApp a další.

[appbox appstore id920592486 oldprice=“3,99€“]

Cachebot
Cachebot je aplikací na Geocaching pro váš iPhone i iPad. Ať už jste začátečník nebo profesionální geochacher, tak je Cachebot přímo pro vás. Aplikace vás vždy upozorní, jakmile je nějaká nová keška na světě, takže vám nikdy nic neunikne. Dále si můžete vytvářet seznamy se všemi keškami, které máte v plánu najít (k dispozici i offline), kešky si můžete třídit i podle vámi zadaných kritérií. Vestavěná navigace je samozřejmostí a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id560897171 oldprice=“3,99€“]

apps DSCF1913

 

Dnes nejčtenější

.