Zavřít reklamu

icon 6473428_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Vipor
Kalendář, kontakty a seznam úkolů vše přehledně v jedné aplikaci – to je Vipor. Tato aplikace vám značně zjednoduší sledovat to, co jste udělali pro své klienty, organizovat to, co pro své klienty udělat musíte a prostě vše efektivně zkompletovat, takže si vylepšíte obchodní vztahy a budete úspěšnější. Vipor byla vytvořena pro podnikatele a pro všechny ostatní, jejichž úspěch závisí na dlouhotrvajících dobrých vztazích se svými klienty.

[appbox appstore id924954566 oldprice=“19,99€“]

Image Editor
Tato aplikace je prostým, ale praktickým editorem obrázků. Image Editor nabízí všechny nezbytné editační nástroje a podporuje mnoho různých formátů. Nechte svou fantazie se vyřádit.

[appbox appstore id927829795 oldprice=“9,99€“]

MarkdownD
MarkdownD je aplikací, která je velmi snadno ovladatelná a nabízí i podporu českého jazyka. Aplikace podporuje standardní Markdown, CommonMark a GFM, automatické ukládání a mnoho dalšího.

[appbox appstore id975071094 oldprice=“24,99€“]

AppIcon Generator
AppIcon Generator je jednouchou, ale výkonnou aplikací, která vám generuje ikony pro OS X, iOS i Android. Aplikace vám umožní vybrat tvar, barvu pozadí či různé efekty na finální úpravu ikony.

[appbox appstore id972321619 oldprice=“1,99€“]

swishr
Swishr je funkcí pro menubar, která vám umožní uploadovat snímky vaší práce na stránky designové komunity Dribbble. Sdílejte snímky v rozlišení 400×300 nebo 800×600 a přidávejte komentáře přímo prostřednictvím aplikace.

[appbox appstore id1016473428 oldprice=“1,99€“]

iResizer
IResizer je praktickou aplikací, která má mnoho editačních funkcí pro úpravu vašich fotografií. Aplikace vám umožní smrsknout nebo rozšířit snímky k vylepšení kompozice, změnit rozložení nebo orientaci. Dále iResizer umí vytvořit čtvercové fotografie pro Instagram, aniž byste je museli oříznout, odstraňovat z fotografií nechtěné objekty a mnohem víc.

[appbox appstore id949673500 oldprice=“9,99€“]

Mac Apps 11

Dnes nejčtenější

.