Zavřít reklamu

icon 4586197_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Bad Habit
Bad habit je snadnou možností, jak se pobavit a pomoci našim hrdinům zbavit se patologické závislosti. Pečlivě je veďte a postarejte se o to, aby jejich závislost zanikla. V této hře máme tři anonymní hrdiny, kteří čekají na vaší záchranu. Bad Habit nabízí celkem tři lokace: město, doky a nemocnice a každá lokace má 20 levelů.

[appbox appstore id600531293 oldprice=“1,99€“]

NLayout
Pokud máte víc typů klávesnic na vašem Macu, tak aplikace NLayout si přesně zapamatuje, jaký typ klávesnice, ve které aplikaci používáte a automaticky tak klávesnici nastaví.

[appbox appstore id880628370 oldprice=“0,99€“]

Drive
Aplikace Drive vám umožní snadno monitorovat volné místo na vašich discích za pomocí jednoho kliknutí. Aplikace také ukazuje, kolik volného místa vám zbývá na cloudových službách jako Dropbox, Google Drive a One Drive, umožní vám lehce odstranit ikony z menubar a mnoho dalšího.

[appbox appstore id947393436 oldprice=“1,99€“]

Colorau
Colorau je nástroj, který pomáhá vývojářům vytvářet paletu barev a poté ji exportovat do kódu. Aplikace je snadno použitelná. Pokud chcete vidět, jak vypadá použití této aplikace, tak se můžete podívat na video ukázku zde.

[appbox appstore id1004586197 oldprice=“3,99€“]

Mac Apps 11

Dnes nejčtenější

.