Zavřít reklamu

icon 7151625_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

MacLock
MacLock je velmi praktickou aplikací, která vám umožní odemknout, uzamknout, restartovat či úplně vypnout Maca za pomocí Touch ID. Pokud nemáte Touch ID, tak to není žádný problém, jelikož můžete využít i klasické zaheslování. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1028922282 oldprice=“0,99€“]

Typorama
Milujete typografii a vytváření textové grafiky? Typorama okamžitě přetváří váš text a fotografie na překrásné typografické návrhy. Stačí si vybrat pozadí, napsat pár slov a vaše kreativní typografie je připravená. Aplikace nabízí 35 typografických stylů, více než stovku různých fontů, ornamentů, stužek, odznaků a fotofiltrů.

[appbox appstore id978659937 oldprice=“2,99€“]

Humidity
Humidity je překrásnou aplikací, která vám přehledně ukáže stupeň vlhkosti a další statistiky o počasí (teplota, srážky, oblačnost, rychlost větru a další), které jsou založeny na vaší současné poloze.

[appbox appstore id1018282622 oldprice=“2,99€“]

Edge Of Oblivion
V této hře máte jedinečnou možnost skočit přímo do kokpitu výkonné stíhačky a přidat se do skupiny odvážných pilotů, kteří stojí proti nepřátelskému impériu Hadian. Zúčastníte se mnoha bitev a soubojů. Edge Of Oblivion vám přináší strhující grafiku, hudbu a inteligentní nepřátelé, kteří se rychle naučí váš bojový styl a nenachají vás vydechnout.

[appbox appstore id983310102 oldprice=“4,99€“]

Sqrs
Sqrs je prostou puzzle hrou s futuristickými prvky. Každá nová hra má svěží barevné schéma, které musí být uspořádáno od světlého po tmavé. Sqrs je skvělou hrou na zabavení se ve chvílích nudy. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1002910369 oldprice=“0,99€“]

ReBoard
Máte otevřenou aplikaci WhatsApp a potřebujete si zrovna zapsat schůzku, takže si musíte otevřít kalendář. A co kdyby šlo zapsat schůzku přímo z WhatsApp? Neušetřilo by vám to mnoho času? Seznamte se s aplikací ReBoard – revoluční klávesnicí. Tato klávesnice vám umožní udělat mnoho úkonů přímo z klávesnicového okna. V ReBoard máte k dispozici 19 akcí (např. Kalendář, kalkulačku, překladač, YouTube, Wikipedia, eBay a další ), které jsou součástí této aplikace.

[appbox appstore id984982881 oldprice=“1,99€“]

Burn
Zajímalo vás někdy kolik kalorií spálíte chůzí, prací v kanceláři či při cvičení jógy? Burn je tou nejjednodušší aplikací na počítání a monitorování spálených kalorií. Aplikace nabízí přes 100 různých cvičení a aktivit, které můžete sledovat. Burn nabízí také pěkný design.

[appbox appstore id1017151625 oldprice=“0,99€“]

Good Morning
Vykročte do nového dne tou správnou nohou s aplikací Good Morning. Tato aplikace je ranní asistent, který vám poskytne souhrn dne, který vás čeká. Jednoduše si nastavte čas, který vám bude vyhovovat a ostatní je zcela automatické. Good Morning vám poskytne informace o počasí, kdy slunce vychází, události ve vašem kalendáři, nedokončené úkoly, jak dlouho jste spali a procento baterie vašeho iOS zařízení.

[appbox appstore id1023224093 oldprice=“0,99€“]

WatchHapticMetronome
Zprovozněte si metronom na vašich Apple Watch a dostávejte vibrační zpětnou vazbu o každé notě. Už nemusíte poslouchat zvuk metronomu – místo toho nechte tuto aplikaci zaklepat na vaše zápěstí.

[appbox appstore id1037103227 oldprice=“0,99€“]

Noti
Noti je přehlednou aplikací, která zvýší vaší produktivitu, jelikož se postará o to, abyste nezapomněli na žádný úkol či schůzku. Noti podporuje Dropbox a nabízí vám i widget pro vaše notifikační centrum. Pokud máte rádi spolehlivé, nepřeplácané a zároveň funkční aplikace, tak je pro vás Noti ideální aplikací.

[appbox appstore id847983841 oldprice=“1,99€“]

OmniCam
Nahrávali jste si někdy video se stereo zvukem na iPhone či iPad? Pokud ne, tak zkuste OmniCam. Vaše Apple Watch můžete použít jako vzdálený spouštěč/vypínač nahrávání. Dále vám aplikace nabízí velké množství různých filtrů a efektů, natáčení horizontálních videí při klasickém držení iPhonu, čtvercová videa pro Vine a Instagram a mnoho dalšího.

[appbox appstore id985148699 oldprice=“3,99€“]

Enlighten
Enlighten je aplikací, která vám pomůže najít vnitřní klid, tvrdě usnout, zbavit se stresu a naprosto se zrelaxovat. Aplikace nabízí velkou kolekci úžasných přírodních zvuků, takže toho neváhejte využít.

[appbox appstore id982123638 oldprice=“0,99€“]

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete na Apple Watch.

[appbox appstore id468661982 oldprice=“0,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.