Zavřít reklamu

Pebble Time Icon
Americká Pebble údajně oznámila na středu 23. září tiskovou konferenci v San Franciscu, na které by měli představit jejich nejnovější počin – hodinky s kruhovým ciferníkem. Nicméně, prosakuje, že Pebble představí i třetí verzi svého operačního softwaru Pebble 3.0. Když si spojíte souvislosti, tak vám vyjde, že nový operační systém (resp. jeho nová verze) by mohl odstartovat na novém zařízení. Podle serveru Übergizmo Pebble představí buď nové hodinky po boku s novým OS nebo představí pouze hodinky.

Nové kruhové hodinky by měli být kovové a ve dvou velikostech. Každopádně displej by měl mít u obou velikostí 0,9″. Počítá se spíše s tím, že hodinky nepřinesou moc inovací, pouze se připojí k nejnovějšímu trendu a tím myslím kulaté ciferníky. Stávající generace hodinek Pebble Time (Time a Time Steel)  by se tak měla rozrůst o novou část. Tak to vypadá, že až na Apple a Sony se všichni výrobci obrací k modernímu trendu – kruhový tvar ciferníku.

Pebble Time

Dokonce se na sociální síti objevila i možná cena nových Pebble Time a to necelých 230 dolarů, což by z novinky automaticky dělalo nejdražší hodinky se značkou Pebble. Dle mého názoru je to rozhodně krok správným směrem, protože to zákazníkům nabídne větší možnost si vybrat, což je přesně co zákazníci chtějí. Co by rozhodně pomohlo získat více fanoušků je i větší množství kvalitních aplikací, protože většina aplikací není dobře optimalizovaná. Další ohlasy fanoušků míří na technologii e-paper, která je použita na displeji. Ten podle fanoušků není tak dobře čitelný jak by asi být měl. Samozřejmě si ale Pebble chce zachovat velkou výdrž na baterii. Vývoj hodinek Pebble Time bude ještě velmi zajímavý.

Getpebble

*Zdroj: Wareable.com

 

Dnes nejčtenější

.