Zavřít reklamu

Move to iOSApple včera vydal svoju úplne prvú aplikáciu pre Android. Namiesto toho, aby išlo o niečo užitočné pre užívateľov Androidu, ide o nástroj, s pomocou ktorého môžu užívatelia rýchlejšie prejsť na iPhone a presunúť si tam všetky, respektíve drvivú väčšinu svojich dát. Ukazuje sa, že takýto vstup Applu do Google Play bol rovnako efektný, ako keby slovanista začal v uliciach Trnavy vykrikovať heslá proti Spartaku. No skrátka, drvivá väčšina užívateľov Androidu ukameňovala novú aplikáciu a za jedinú noc sa stala zrejme najnenávidenejšou aplikáciou na svete. Dostala totiž viac ako 4700 zlých, 1-hviezdičkových hodnotení a stretli sme sa tu aj s komentármi, ktoré ju dehonestovali. Ale tak dalo sa to čakať, v podstate rovnako by to vyzeralo aj keby Samsung vydal aplikáciu pre iOS, ktorá by umožnila preniesť dáta z iPhonu do Galaxy.

Priemerná recenzia aplikácie Move to iOS hovorí o tom, že táto hnusná aplikácia bola vytvorená hnusnou spoločnosťou pre jej hnusné úmysly, že nikto nechce predražené iŠmejdy a keď aj áno, tak to sú iOvečky s neustále vybitým iPhonom. No skrátka, majú nás radi. Ale našlo sa aj niekoľko užívateľov, ktorých aplikácia potešila a to nielen v USA, ale aj v našich končinách. S aplikáciou je spokojných vyše 1200 užívateľov (pokiaľ počítame 5* až 3*), ktorí vďaka nej môžu rýchlejšie prejsť na nový iPhone. Samotná aplikácia má len 2,6MB a vyžaduje zariadenie so systémom Android 4.0 Ice Cream Sandwich alebo novším. Jej priemerné hodnotenie je 1,9*.

Move to iOS

Ešte predtým, než zakončím tento článok, citoval by som jednu recenziu, ktorá vyznela celkom vtipne. Napísal ju Jonathan Perez: „Drahý Apple, stiahol som si túto aplikáciu dúfajúc, že prejdem na iOS z Androidu. Spálil som všetky svoje ceruzky, pretože jediný spoľahlivý nástroj na písanie je svätá Apple Pencil. Rozhodol som sa predať jednu zo svojich ľadvinu, pretože zlaté Apple Watch jednoducho musím mať! A teraz si musím zohnať iPhone 6s, pretože 3D Touch konečne vyzerá ako niečo, čím môžem intímne spoznať svoj mobil. Dúfam, že vám dám čo najskôr všetky moje peniaze.“

Move to iOS

Dnes nejčtenější

.