Zavřít reklamu

Ještě před představením nového iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus se objevily informace, že nejnovější iPhony budou nabízet zcela nové animované tapety. Nyní po představení se tato informace doopravdy potvrdila, jelikož Apple do iOS 9 přidá hned několik nových wallpaperů. Nejsou však úplně stejné jako ty, které najdeme v iOS nyní, ale fungují na trochu jiném principu a dokonce by měly být úspornější a také propracovanější.

Současné animované wallpapery se pohybují neustále a bubliny na obrazovce se posunují v zavilosti na tom, jak nakláníte telefon. Nové tapety jsou však zajímavé v tom, že budou animované jen v momentě, když silněji stisknete 3D Touch displej. Proběhne totiž krátká animace a poté se z nich opět stane statický wallpaper. Právě díky této funkci by nová pohyblivá pozadí neměla tolik spotřebovávat baterii, jako to známe u těch současných. Díky nutnosti použít 3D Touch displej budou nové pohyblivé wallpaper dostupné jen na iPhonu 6s a 6s Plus.

Jako animovaný wallpaper si budete moci dokonce nastavit i nové pohyblivé fotografie, které Apple pojmenoval Live Photos. Ty si přidáte jako pozadí a pokud silně zmáčknete displej, tak se aktivují, ale po chvíli se z nich opět stane statické pozadí.

Všechny animované wallpapery pro iPhonu 6s můžete vidět níže. Po jejich rozkliknutí se dostanete na originální video na apple.com, kde je můžete vidět v plné kvalitě, jelikož zde umístěný umístěný gif není tak kvalitní, a dokonce si je můžete stáhnout. Pod animovanými wallpapery najdete jejich statickou verzi, kterou si můžete stáhnout a nastavit jako pozadí pro vás iPhone.

animované wallpapery 1 animované wallpapery 2
animované wallpapery 3 animované wallpapery 4

 

animované wallpapery 5 animované wallpapery 6







Dnes nejčtenější

.