Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-09-02 v 20.01.57Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko „Stáhnout“ nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch

Prague Offline Map
Podrobná mapa Prahy, ke které nepotřebujete internet. Kromě mapy města nabídne i mapu pro metro, letiště a dalších 10 významných míst po celé Praze. Není potřeba žádné připojení a vaše poloha je sledována jen na základě GPS.

[appbox appstore id650747428 oldprice=“2,99€“]

Tabata+
Tabata+ je užitečná aplikace pro všechny, co chtějí začít cvičit. Výhodou je, že aplikace využívá Health Kit od Applu a ukládá všechna data do aplikace Health. Tabata+ je také netradiční svým cvičebním plánem.

[appbox appstore id585563254 oldprice=“0,99€“]

GSDfaster
Aplikace, která vám pomůže zvládnout všechny věci rychleji a být tak více produktivní. GSDfaster vám také pomůže, abyste už na nic nikdy nezapomněli, jelikož si můžete zapsat rychle postup, nápad, řešení apod.

[appbox appstore id488633128 oldprice=“1,99€“]

Speech Calculator Pro
Aplikace Speech Calculator Pro je povedená kalkulačka, která vás oslní svým designem a funkcemi. Podporuje náhled historie, pokročilé funkce, volbu témat a také možnost zadávat čísla hlasem.

[appbox appstore id619336870 oldprice=“0,99€“]

Tape
Tape je trochu netradiční přehrávač hudby, který vás vrátí o několik let zpět. Nabízí totiž retro styl přehrávače v podobě kazety a vy tak můžete zavzpomínat na staré časy. Samozřejmě funguje i jako plnohodnotný přehrávač

[appbox appstore id537766208 oldprice=“1,99€“]

Zitrr Camera
Jak už název napovídá, Zitrr Camera je aplikace pro pokročilou úpravu fotografií. Kromě toho nabízí i pokročilé funkce pro fotoaparát, a tak focení nebude úplně běžné jako s obyčejnou aplikací, ale nabídne několik pokročilých funkcí, filtrů, úprav atd.

[appbox appstore id605284740 oldprice=“0,99€“]

ReadQuick
Aplikace, která vás naučí rychle číst a zobrazí vám články na základě toho, kolik slov za minutu přečtete. Články si pak můžete ukládat nebo si dělat statistiky. Podporuje Pocket Instapaper a několik dalších.

[appbox appstore id515138359 oldprice=“9,99€“]

Ruler Box
Užitečná aplikace, která vám ukáže na displeji pravítko, podle kterého můžete něco rychle změřit. Samořejmě nabízí několik typů pravítek a jiných nástrojů pro měření. Nechybí ani podpora pro iPhone 6s a 6s Plus.

[appbox appstore id550123808 oldprice=“1,99€“]

Kill The Boss
Možná trochu zbytečná aplikace, ale někomu by mohla ulevit. Kill The Boss nabízí primitivní, ale asi účinné vybití zlosti an svého šéfa, tchýni nebo možná manželku. Stačí totiž nahrát jejich fotografii, která se umístí do těla rakety a vaším úkolem je střílet jednu raktu za druhou. Podle počtu dostanete peníze na nákup lepších zbraní.

[appbox appstore id624611910 oldprice=“0,99€“]

Secretizer
Užitečná aplikace pro všechny, co chtějí z nějakého důvodu skrýt své fotografie a ochránit je heslem. Secretizer totiž nabízí importovat vybrané fotografie povolí k nim přístup jen těm, kteří znají pin. Podporuje také Touch ID, tudíž ke svým fotografiím přistoupíte jen otiskem prstu. Z aplikace však lze klidně fotografie sdílet na sociální sítě nebo je odesílat zprávou či emailem.

[appbox appstore id654457601 oldprice=“0,99€“]

iphone hnad apps

 

Dnes nejčtenější

.