Zavřít reklamu

Apple-Pay-1Univerzita v Oklahomě začala tento týden přijímat platby v Apple Pay po celém svém areále, díky čemuž se stává úplně první univerzitou na světě, která začala podporovat platební systém od Applu. Studenti mohou na univerzitě zaplatit svým iPhonem nebo Apple Watch na jednom ze 400 míst, které disponují technologií, jenž platby pomocí Apple Pay umožňuje. Studenti tak mohou zaplatit klidně v knihovně nebo místní restauraci jen tím, že přiloží k terminálu svůj iPhone nebo Apple Watch.

Univerzita také pro studenty připravila seznam důvodů, proč se rozhodla službu od Applu podpořit a proč je vlastně tak úžasné Apple Pay používat. Nezapomněla zmínit ani to, že nemusíte sebou neustále tahat peněženku nebo že Apple Pay je mnohem bezpečnější, než jiné platební metody.

Univerzita v Oklahomě je sice první škola, která začala Apple Pay podporovat ve velkém, ale Tim Cook se během oznamování finančních výsledků nechal slyšet, že v budoucnosti bude službu používat přes 700 univerzit napříč celými Spojenými státy. V současné době je totiž Apple Pay podporováno na více než 1 milionu míst, a to služba neběží ještě ani rok.

Apple Pay

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.