Zavřít reklamu

viPhone 6s iconServer 9to5mac.com získal nové fotografie a na YouTube se následně objevilo také video, které ukazuje několik novinek, jenž přinese iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Na videu a fotografiích je celý přední panel iPhone 6s a ten ukazuje, že se zvětšil otvor pro přední FaceTime kameru, což by mělo značit, že se Apple konečně po letech rozhodl inovovat taktéž přední kameru a nejen zadní.

Přední kamera u iPhone již roky nabízí 1,2Mpix rozlišení, které je na dnešní dobu již skutečně malé a to i když kameru používáte jen na FaceTime hovory. iPhone 6s by tedy měl přinést zajímavý upgrade přední kamery s tím, že se nejvíce spekuluje o 4Mpix kameře.

Nová přední kamera by měla nabídnout také značná softwarová vylepšení včetně možnosti natáčet zpomalené záběry a fotografovat panorama. Zadní fotoaparát by pak měl nabídnout 12Mpix a možnost natáčet video v rozlišení 4K.

iPhone 6s

Fotografie a video taktéž dokazují, že se skutečně dočkáme Force Touch a Taptického motorku, stejně jako je tomu u Apple Watch. Inovace jsou vidět také v oblasti uchycení Touch ID tlačítka a je otázkou, zda se dočkáme jen nového uchycení nebo i nového Touch ID.

iPhone 6s and iPhone 6
iPhone 6s

Apple iPhone 6s

Dnes nejčtenější

.