Zavřít reklamu

appleTV

Apple ukončí v nejbližších dnech podporu starších modelů iPodů, Apple TV a dalších produktů včetně Mac mini a Apple LED Cinema a Apple Cinema Display. Jedná se o produkty, které Apple ve svých interních dokumentech označuje za zastaralé nebo Vintage. Označení Vintage pak produkt může získat jen v Turecku a Kalifornii, kde je vyžadováno, aby společnost nabízela i nadále podporu, v ostatních zemích je produkt označen zkrátka za zastaralý. Apple obvykle nabízí podporu pro své produkty pět až sedm let, poté je již není možné servisovat, nevychází pro ně nový software a není možné získat originální náhradní díly.

Jakmile se produkt dostane na tento seznam, není možné jej servisovat, objednávat náhradní díly, očekávat nový software a ani vyžadovat jakoukoli jinou podporu ze strany Applu a oficiálních partnerů, včetně servisních center.

Zajímavé je, že veškeré produkty na níže uvedeném seznamu, přejdou do označení zastaralé pouhý den před keynote společnosti Apple, která se uskuteční příští týden. Jednatt se přitom bude o jedny z prvních generací daných produktů, ovšem i tak jsou to porudukty, jejichž novou generaci by Apple mohl právě na keynote představit. Jako zastaralé totiž bude společnosto značovat například Apple displeje, kde se očekává představení 4K nebo 5K modelu, původní Apple TV, kde se očekává představení 4. generace nebo iPody, kterých jsme se letos již dočkali.

Apple TV 2015

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.