Zavřít reklamu

iPhone 6s iconVčera jsme měli možnost vidět uniklou fotografii balení iPhone 6s Plus, která nám odhalila, že se Apple pravděpodobně vrátí ke starému designu, kdy na krabičkách vyobrazoval samotný telefon. Nejnovější únik nám ale prozrazuje trochu méně pozitivní informaci. Na fotografii jsou totiž vidět specifikace a obsah balení, které nám sice neprozrazují žádné nové informace, ale v záhlaví najdeme informaci, že se jedná o 16GB variantu, což jen potvrzuje, že Apple ani tentokrát nebude začínat na 32GB variantě.

Samozřejmě, že se může jednat o falešnou fotografii nebo o snímek, který byl pořízen ještě na začátku roku, kde se vše chystalo a v průběhu vývoje se mohly plány změnit. Také se může jednat o fotografii balení pro iPhone 6, která se jen za balení pro iPhone 6s vydává.

Nejnovější iOS 9 sice obsahuje několik novinek, které dokáží ušetřit místo i na modelech s nižší kapacitou, ale na druhou stranu 4K videa, která by měl iPhone 6s umět nahrávat, si vyžádají mnohem více úložného prostoru, než videa ze současných modelů, což by mělo jasně naznačovat, že se Apple 16GB varianty konečně zbaví.

iPhone 6s balení

Spousta uživatelů doufá, že letošní iPhony už 16 GB nenabídnou a namísto toho bude v základním modelu dostupná 32GB varianta samozřejmě za stejnou cenu jako 16GB. Jenže minulý rok Apple 32GB vypustil úplně a namísto ní si uživatelé mají pořídit 64GB variantu nebo si připlatit za 128GB. Spekuluje se také, že Apple po vzoru iPodu touch uvede 16/32/64 i 128GB variantu, ale podle 9to5mac (i podle nás) se to zdá nepravděpodobné.

Každopádně Apple nám vše uvede na pravou míru už 9. září, kdy se bude konat letošní událost, na které představí iPhone 6s, iPhone 6s Plus a možná i nějaké další novinky. Letem světem Applem samozřejmě bude u toho a o všech novinkách vás budeme okamžitě informovat.

iPhone 6 16GB

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.