Zavřít reklamu

Windows-10-icon-blue

Apple jen před pár hodinami oznámil letošní keynote, která se bude konat 9. září od 19:00 našeho času. Na konferenci Apple zajisté představí iPhone 6s, iPhone 6s Plus a počítá se i s Apple TV. Zda společnost představí také iPhone 6c není známo, ale barvy na pozvánce by tomu tak trochu nasvědčovaly. Konferenci může jako obvykle sledovat každý na svém Macu, iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Apple TV s příslušným softwarem nebo generací, který Apple vždy uvádí u každé pozvánky.

Jenže letos Apple udělal něco naprosto bezprecedentního. Malým písmem je pod pozvánkou a Apple.com totiž napsané, že na živý přenos se úplně poprvé mohou dívat také uživatelé na PC s operačním systémem Windows 10. Jediné, co je zapotřebí, tak použít nový prohlížeč Edge od Microsoftu, který je součástí každé verze Windows 10. Pokud tedy chcete konferenci sledovat, musíte upgradovat na Windows 10 (pokud jste tak ještě neučinili) nebo opět použít náš návod, který vám umožní přenos sledovat pomocí VLC přehrávače. Články se objeví během následujícího týdne a nezapomeneme ani na diváky na telefonech s Androidem.

Pokud si chcete událost přidat do svého kalendáře, pak si stačí odtud stáhnout .ics soubor a ten pak jen otevřít a automaticky se vám naimportuje do kalendáře a vytvoří událost s popisem, časem a upozorněním za vás.

Apple keynote windows
iPhone 6s keynote

Dnes nejčtenější

.