Zavřít reklamu

icon 103113_largerOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Start by Tack
Start je jednoduchou aplikací, která v sobě obsahuje alarm, časovač a stopky a je řízena gesty. Vytvořte si až 6 různých designových motivů. Velmi příjemné a intuitivní ovládání.

start-by-tack

Zen Lists
Zen Lists se zaměřuje na vytváření seznamů na prakticky cokoli. Aplikace Zen Lists byla vytvořena k tomu, aby byla co nejjednodušší, ale zároveň také nejvýkonnější. Aplikace je rychlou a spolehlivou cestou k vytváření úkolů, cílů, seznamů vašich předmětů a dalších listů. Seznamy mohou být dále lehce sdíleny.

  • Původní cena: $1,99
    Stáhnout: Zen Lists
zen-lists1

Relax Melodies
Nemůžete usnout? S aplikací Relax Melodies usnete během chvilky. Vyberte si z velké nabídky různých zvuků a melodií, které se vám zalíbí a vytvořte si svůj vlastní jedinečný mix uklidňující hudby. Lehněte si, zaposlouchejte se a užijte si usínání. Je to tak jednoduché. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

relax-melodies-premium

SPRINTS
Chcete být více produktivní a užít si víc zábavy během vaší pracovní činnosti? Je pro vás problém soustředit se na jednu věc a neustále se oddáváte dennímu snění? Tato aplikace byla vytvořena se záměrem pomoci těmto osobám lépe se soustředit. SPRINTS je produktivním nástrojem, který je vybaven hlasovými připomínkami a odpočítávadlem.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: SPRINTS
sprints (1)

OnlyEffect
OnlyEffect vám umožní vyladit do dokonalosti vaše fotografie za pomocí 29 skvělých efektů. Sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

onlyeffect

Private Calculator
Private Calculator vám umožní schovat a zamaskovat vaše fotografie/videa/dokumenty/poznámky/kontakty jako běžnou kalkulačku. Do aplikace se dostanete za pomocí hesla.

Výstřižek

iCarConnect HD
Aplikace nabízí vše, co potřebujete přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího.

screen480x4807

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.