Zavřít reklamu

iPhone 6 vs Galaxy S6
Server PhoneBuff testuje vždy nejnovější vlajkové lodě téměř od všech společností. Jako poslední si vzal na mušku Samsung Galaxy Note 5, který byl představen teprve před dvěma týdny. PhoneBuff ho podrobil svým drop testům stejně jako ostatní vlajkové lodě, mezi kterými nechyběl samozřejmě ani iPhone 6 a porovnal rozsah poškození a celkovou odolnost s ostatními modely.

Jak můžete vidět na videu níže, nejnovější Galaxy Note 5 nevydržel moc dlouho a hned při prvním pádu popraskalo sklo na zádech telefonu. Samozřejmě si říkáte, že sklo přece praskne hned, ale Samsung používá u svých nejdražších telefonů kvalitní a odolné Gorilla Glass sklo, které by mělo něco vydržet. Po dalších dvou testech přestala částečně fungovat dotyková vrstva displeje, tudíž byl telefon už téměř nepoužitelný, ale i přesto vše ostatní fungovalo.

I když to vypadá, že Galaxy Note 5 moc nevydrží, i tak předbíhá svého bratříčka Galaxy S6, který ve stejném testu nevydržel vůbec hned po pádu na záda. Jak můžete vidět na jednoduchém srovnání níže, zlatou medaili má stále HTC One (M9), těsně za ním je pak na druhém místě iPhone 6 a poté se značným rozdílem Note 5 a Galaxy S6.

iPhone 6 vs Samsung and HTC Drop test

*zdroj: 9TO5Google

Dnes nejčtenější

.