Zavřít reklamu

iPhone 6s iconFrancouzský operátor se dozvěděl, že předobjednávky pro další generaci iPhonu budou spuštěny v pátek 11. září, tedy přesně dva dny po spekulovaném datu představení. Podle informací získaných od zdrojů serveru Mac4Ever, začne prodej nových zařízení, iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus, hned následující pátek 18. září. Všeobecně se očekává, že Apple představí nové produkty ve středu 9. září, ale Mac4Ever podotýká, že úterý 8. září je také hodně pravděpodobné datum.

Tak či tak, minulý rok Apple představil nové iPhony v úterý 9. září, poté v pátek 12. září začaly předobjednávky a 19. září se začal iPhone 6 a iPhone 6 Plus prodávat v první vlně, tedy i v sousedním Německu. Vše by se tak mělo nést v podobném duchu i tento rok.

13988-9168-20351_les-reservations-pour-l-iphone-6s-ouvriront-le-11-septembre-prochain-l

Do České republiky by se měl iPhone 6s dostat pravděpodobně až ve třetí vlně, tedy přibližně o měsíc později. Přesné datum není zcela jasné, ale minulý rok začal prodej iPhonu 6 v pátek 24. října a na Slovensku přesně o týden později. Z toho vyplývá, že iPhone 6s by se u nás mohl začít prodávat v pátek 23. října, ale nic není jasné, jedná se jen o spekulace vyvozené na základě předchozích skutečností.

Pozvánky začne Apple rozesílat většinou týden před konferencí, což znamená, že letos bychom se jí mohli dočkat už za týden 31. listopadu nebo hned den či dva poté.

iPhone 6s

*zdroj appleinsider

Dnes nejčtenější

.