Zavřít reklamu

Apple TV 2014

Dokážete si představit službu podobnou Apple Music, akorát namísto skladeb byste si do své knihovny přidávali filmy? Něco takového totiž Apple chystá pro svou novou Apple TV, kterou by měl podle všech informací představit už za měsíc. Jenže Bloomberg právě informoval, že Apple nebude schopný představit spekulovanou streamovací TV službu už nyní a její debut se přesune až na rok 2016.

Je to možná trochu nezvyk, jelikož Apple většinou představuje všechny produkty a služby s nimi spojené najednou, aby tak pravděpodobně udělal větší dojem. Ale  důvod opuštění od představení streamovací internetové služby pro Apple TV je zcela prostý – vyjednávání o obsahu s ostatními společnostmi se protáhlo a Apple není schopný službu představit na eventu, který by se měl podle informací konat už 9 září.

Největším problémem je opět cena, tedy úplně stejně jako v případě Apple Music. Společnost chce prý totiž službu nabídnout za $40 měsíčně, což je bezkonkurenční cena v porovnání s podobnými službami. Jenže Apple nechce být štědrý a chce jen lepší ceny po poskytovatelích, kteří ji ale nejsou ochotni nabídnout.

Nicméně i přesto Bloomberg dodal, že nové Apple TV se v září skutečně dočkáme a měla by nabídnout plnohodnotný App Store, dotykový dálkový ovladač a samozřejmě vylepšené komponenty včetně nového procesoru. Nechme se překvapit a pravděpodobně 9. září si vše poslechneme od Tima Cooka a dalších z Applu.

Apple TV service

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.