Zavřít reklamu

iPhone 6s Force TouchJen před malou chvílí jsme vás informovali, že se objevily první fotografie displeje iPhone 6s. V článku jsme ale zmiňovali i to, že snímek displeje nám nijak nepotvrzuje, že by displej nabízel funkci Force Touch, kterou najdeme u Apple Watch. Server DigiTimes stojící za velkým množstvím úniků ohledně připravovaných produktů společnosti Apple zveřejnil informaci, že dodavatelé už odesílají Force Touch panely pro budoucí generace iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Podle informací se první Force Touch panely začaly odesílat už v červnu, měsíc na to se jejich produkce zvýšila a nyní se dodávají už ve velkém množství.

Server Taipei Times oznámil, že dodavatel dotykových panelů TPK v druhé polovině roku očekává přijetí obrovské objednávky na tlakové senzory, které by pravděpodobně měly sloužit pro technologii Force Touch, která je už nyní využívaní v Apple Watch a MacBooku. Funguje na základě síly máčknutí na displej, kdy při silnějším máčknutí vyvolá nějakou jinou funkci, než při běžném zmáčknutí. Na displeji Apple Watch se ve většině případů aktivuje nějaká nabídka či nastavení.

Tchajwanský web DigiTimes, se už v minulosti několikrát ověřil v podávání zpráv o připravovaných plánech a produktech společnosti Apple. Pokud se nemýlí ani tentokrát, tak se s příchodem iPhone 6s a iPhone 6s Plus opravdu dočkáme revoluční novinky v oblasti chytrých telefonů.

force-touch-642x347

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.