Zavřít reklamu

Apple CAmpus 2

Apple v současné době pilně pracuje na svém nové sídle Apple Campus 2, ale detaily si nechává především pro sebe, tudíž spousta věcí okolo nového „vesmírného“ sídla není stále objasněna. Silicon Valley Business Journal ale dnes odhalil doposud neznámé podrobnosti, které říkají, že v předložených dokumentech městu Cupertino se objevily zmínky a návrhy centra návštěvníků a vyhlídkové plochy, které by měly být přímo u budoucího sídla Applu.

Bylo již známo, že Apple Campus 2 by neměl být viditelný z okolních ulic, což ve výsledku znamená, že žádný zvědavec si jej nebude moci prohlédnout. Jenže Apple návštěvníkům a zvědavcům poskytne přímo v kampusu vyhlídkovou plochu, odkud budou moci zákazníci zahlédnout i hlavní budovu a vlastně celý prostor kampusu.

visitorcenterrendering

Plocha by měla být elegantní jako některé Apple Story, jelikož by měla být převážně skleněná a nabídnout i střechu. Pod ní by se měla nacházet 2386 metrů čtverečních velká kavárna a obchod pro fanoušky, kterým zde umožní zakoupit nejnovější produkty společnosti Apple. Odsud budou na plošinu vést schody a výtahy, které by vás měl vyvézt o 7 metrů výše, kde si můžete prohlédnout celý areál.

Apple si klade za cíl spojit se více se svými zákazníky a ukázat jim touto cestou svou veřejnou tvář a otevřenou náruč. Centrum návštěvníků bude otevřeno od pondělí do pátku od 7 do 19 hodin a o víkendech od 9 do 19 hodin. Tak kdo z vás by návštěvnické centrum rád navštívil? Vypadá to, že bude populárnější, než některé Apple Story.

ac2-visitor-center-hero-shot

 

Dnes nejčtenější

.