Zavřít reklamu

Earhoox iconVyhovují vám Apple Earpods sluchátka, která se dodávají společně s iPhonem a iPodem touch, ale občas se vám stává, že vám vypadávají z ucha nebo v něm nedrží pořádně? Pak by Earhoox mohla být vaše záchrana. Obvzláště při sportování nedrží sluchátka pořádně v uchu a vysvětlení je naprosto jednoduché. Nejedná se o sluchátka určená na sport, jsou to prostě jen běžná sluchátka přibalená k telefonu, tudíž o nich nemůžeme čekat zázraky. I tak ale nabídnou poměrně slušnou kvalitu narozdíl od sluchátek přibalených k telefonům od konkurence.

Earhoox jsou vyrobeny ze silikonu, tudíž vás nebudou tlačit a měly by výborně sedět v uchu. Také právě proto v balení najdete dvě velikosti, aby skvěle padly každému. Přetáhnou se přes sluchátka a poté se nasadí do ucha, kde se opřou o chrupavku a výborně drží. Díky tomu vám Apple sluchátka nevypadnou ani při sportu. Když například běháte, tak nárazy vám snadno vytřesou špunty z uší, díky Earhoox se už nic podobného nestane.

Earhoox se prodávají v několika barevných variantách. Nejméně nápadná je samozřejmě bílá varianta, ale kromě té si můžete pořídit i černou, oranžovou modrou a růžovou. Kromě verze pro Apple Earpods lze zakoupit za stejnou cenu i verzi pro běžná sluchátka, tedy i pro starší Apple Earbuds. Jedno balení koupíte za 10 dolarů, společnost posílá mezinárodně, tedy i do České republiky a Slovenska. Za poštovné zaplatíte $5,99.

Pokud se vám Earhoox z nějaké důvodu nelíbí, pak by vám mohly být více sympatické buďto Sprng nebo Earbudi, které nabízejí obdobné řešení.

Earhoox

Dnes nejčtenější

.