Zavřít reklamu

iPhone 7 koncept iconJeště tu nemáme ani iPhone 6s a už se nám objevují koncepty iPhonu 7. Tento trend však není žádným překvapení, protože jsme se už s pár koncepty iPhonu 7 setkali, ale většinou byly až moc nereálné a spíše to byla zbožná přání tvůrců, kteří vidí daleko do budoucnosti. Jenže dnes se k nám dostává konečně pořádný a realistický koncept iPhonu, který bude představen v roce 2016, tedy přibližně za rok. 

Není prozatím vůbec jasné, jak by mohl iPhone 7 vypadat a jaké novinky v oblasti designu by mohl přinést, ale spekuluje se například o vložení Touch ID přímo do displeje telefonu, což by se výrazně podepsalo na vzhledu celého zařízení a Jony Ive by se musel nové technologii přizpůsobit a zvolit tak ideální vzhled telefonu.

iPhone 7 koncept wireless charging

Koncept iPhonu 7, který můžete vidět níže na videu se poměrně drží zavedeného vzhledu iPhonu 6, ale tak trochu jako by se spojil s nejnovějším Galaxy S6. Autor konceptu ale nemyslel jen na vzhled samotného telefonu, ale také na funkce. Jablečný telefon příštího roku by podle něho měl nabídnout safírové sklo, Apple A10 procesor, 16 Megapixelový fotoaparát, QHD Retina displej a především zcela nový Apple Dock, který by umožňoval bezdrátové nabíjení a snadnou synchronizaci s počítačem Mac.

Právě o bezdrátovém nabíjení se hojně spekulovalo ještě před představením iPhonu 6. Společně s nadcházejícím předstvením iPhonu 6s už tyto spekulace pominuly, a tak to vypadadá, že se ho se nakonec dočkáme až v iPhonu 7 nebo také vůbec.

Dnes nejčtenější

.