Zavřít reklamu

ibmSpoločnosť Apple dnes v spolupráci s IBM oznámila ďalšiu desiatku MobileFirst aplikácií, čím sa ich celkový počet zvýšil na 32. Počet vydaných aplikácií sa tak priblížil k tretine všetkých oznámení, ktoré hodlá dvojica predstaviť vrámci iniciatívy, pri ktorej chcú firemným klientom ponúkať profesionálne spracované aplikácie, ktoré disponujú jednak špičkovým dizajnom a jednak využívajú výpočtové schopnosti serverov IBM, vďaka čomu sa jedná o najlepšiu voľbu pre firmy. Dnes sme sa dočkali skutočne zaujímavého predstavenia, keďže z 10-tich aplikácií sú štyri určené pre iPad, šesť pre iPhone a dve sú kompatibilné s Apple Watch.

Dnes oznámené aplikácie zahŕňajú dvojicu aplikácií, ktoré sledujú pracovné zmeny. V tomto prípade je Shift Track určená pre manažérov a Shift Sync pre zamestnancov. Prvá je pre iPad a druhá je určená pre iPhone a je kompatibilná s Apple Watch. Pre ľudí, ktorí chodia na pracovné cesty, sú k dispozícii aplikácie Travel PlanTravel Track, obe pre iPhone, pričom Track podporuje hodinky.

Travel Plan mobilefirst

Nové aplikácie Loan Advise pre iPad a Loan Track pre iPhone sú určené pre hypotekárnych úradníkov, ktorí s ich pomocou vedia navrhnúť čo najlepší plán pre klientov a tiež môžu sledovať stav jednotlivých hypoték. Aplikácia Loan Track je spojená s komunikačnými funkciami a v prípade, že dôjde ku schváleniu hypotéky, klienti sú o tom v momente informovaní.

Shift Track mobilefirst

Aplikácie Expert Resolve a Asset Inspect sú určené pre servisných pracovníkov a technikov, ktorí tak môžu okamžite zisťovať stav majetku podniku a tiež môžu pohotovo zareagovať na možné problémy. Aplikácia Expert Resolve navyše po nahlásení problému môže bližšie identifikovať závadu a môže zabezpečiť rýchle odstránenie daného problému. Aplikácia Field Inspect je určená pre zmenu pre vládnych inšpektorov, ktorí s jej pomocou môžu vykonávať inšpekcie bez toho, aby inšpekcie zanechávali za sebou tony papierov. Nakoniec bola odhalená aplikácia Safe Site, s pomocou ktorej môžu inšpektori ľahko nahlásiť akékoľvek závady na pracovisku alebo stavenisku. Majú k dispozícii vstavanú kameru a mikrofón na iPhone a môžu zdokumentovať daný problém, ako aj označiť jeho miesto na mape. V obchodoch môžu pre zmenu upozorniť na problémy s určitým tovarom, ktorý by bolo vhodné stiahnuť z predaja.

IBM Field Inspect App

*Zdroj: 9to5mac

 

Dnes nejčtenější

.