Zavřít reklamu

Pebble_Watch_3QR_BlackV Pebble splnili co slíbili a Pebble Time, jedny z nejočekávanějších hodinek roku 2015. Těm, co na oficiálních stránkách getpebble.com zanechali email pro budoucí info, mohl dnes přijít email, že nové Pebble Time jsou již k dispozici. S nadpisem „Your Time Is Now“ a podnadpisem, že již nemusíte více čekat, a že Pebble Time si již můžete na oficiálních stránkách zakoupit. Kdo často navštěvuje oficiální stránky Pebble, mohl si i všimnout, že na hlavní stránce již není tlačítko „Pre-Order Now“, nýbrž „Buy Now“.

Pebble Time si za dobu, kdy se o nich mluví, dokázaly udělat velké jméno. Například díky kompatibilitě s oběma hlavními platformami, tedy iOS a Android. Během globálního testování byly zaznamenány problémy u iOS aplikace, ale ty by měly být touhle dobou už dávno zdárně vyřešené. Hodinky mají barevný displej technologie E-ink. Už teď máte tisíce možností, jak si přenastavit vlastní face hodinek a dá se předpokládat, že počet jenom poroste, díky tomu, že se do práce přidají i modeři. Hodinky jsou vodotěsné do hloubky 30 metrů. Dalším diskutovaným atributem Pebble Time je vvýdrž. Hodinky dokáží vydržet až 7 dní, závisí to, ale na intenzitě používání.

458043-pebble-time-smartwatch

Pebble Time se prodávají s klasickým silikonovým páskem, nejde tedy o luxusnější verzi Pebble Time Steel. Na oficiálních stránkách si můžete hodinky zakoupit za €249, £179 nebo $199 a dodání by mělo být do jednoho pracovního dne, to ale zřejmě nebude platit u nás, v České republice. Pokud se vám nelíbí klasická černá varianta můžete sáhnout po bílé nebo červené variantě, pochopitelně, cena se nemění.

Výstřižek

Dnes nejčtenější

.