Zavřít reklamu

Instagram iconSociální síť Instagram nejprve začala pouze jako aplikace pro iPhone. Později si jí všichni tak oblíbili a stala se tak populární, že rostla nejuvěřitelnou rychlosti a rázem byla dostupná na všech nejpopulárnějších platformách pro chytré telefony. Během toho se obejvila dokonce i verze pro prohlížeč na desktopu, ale ta byla do značné míry ořezaná a nabízela zpočátku jen prosté prohlížení obrázku na zdi.

Postupně se ale začal webový Instagram rozšiřovat a společnost pravděpodobně plánuje rozšířit svou desktopovou verzi co nejvíce po vzoru Facebooku, který na ní ale začínal. Nedávno webové rozhraní Instagramu zaznamenalo velkou změnu v podobě nového a svěžího designu a podpory pro fotografie s 1080p rozlišením, což by mělo zaručit vyšší kvalitu při prohlížení na obrazovkách s vyšším rozlišením, které jsou v posledních letech stále populárnější.

Nyní webový Instagram konečně přichází s vyhledáváním, které tu takovou dobu chybělo. Vyhledávat můžete hashtagy, uživatele, stránky nebo polohu. Stačí cokoli zadat do malého vyhledáváacího okna, které se nachází v horní části stránky uprostřed. V případě vyhledání polohy se vám ukáže dokonce i mapa nad zobrazenými fotkami.

instagram_2015-jul-20

Dnes nejčtenější

.