Zavřít reklamu

splashimage„Přestaň si hrát s jídlem a konečně ho sněz,“ kdo z vás tuto větu v dětství alespoň jednou neslyšel? Carl Warner však naštěstí neposlechl a s jídlem si hraje i dnes, když už je dospělý muž a musíme hned na začátku uznat, že si s ním umí hrát zatraceně dobře!

Warner fotí kategorii, kterou sám nazval jako Foodscapes a získal si díky ní pozornost celého světa. Carl totiž vytváří z jídla realistické scény, které vypadají skutečně neuvěřitelné. Bývalý reklamní fotograf získal inspiraci, když kolem trhu a našel zde několik speciálních hřibů, jenž vypadaly jako z jiného světa, ty pak použil jako stromy na svoji první Foodscape fotografii.

Warner nakonec použil své fotografie pro výrobce potravin a zviditelnil je po celém světě. Nyní mu vychází kniha, která ukazuje fotografie a příběh, který je doprovází, pomocí fotografií jídla totiž vytvořil svět podobný tomu, který můžeme znát například z Pána prstenů a tak pokud si chcete jeho knihu koupit nebo se podívat na další neuvěřitelné fotografie, které vytvořil, stačí přejít na carlwarner.com

Carl Warner
Carl Warner

Carl Warner
Carl Warner

Carl Warner
Corn-Candle
HC-Dragonfly

Dnes nejčtenější

.