Zavřít reklamu

AK-74Už jsme si za poslední dobu poměrně zvykli na to, že se YouTubeři nebo blogeři snaží napříč celým internetem zviditelnit zničením některého z jablečných produktů. Občas jsou zmíněné testy i přínosné, ale ve většině připadů tomu tak není. Většinou má totiž takové video sloužit pouze k pobavení diváků. Takovým je i dnešní video z dílny mladíků z kanálu EverythingApplePro, kteří obětovali tři iPhony 6 Plus, dva iPhony 6 a dva iPhony 5s, celkově tedy sedm iPhonů. Na konci řady ještě umístili nejnovější Galaxy S6 Edge.

Je trochu k udivení, že při první střele z AK-74 bylo prostřeleno jen prvních 5 iPhonů 6 a 6 Plus. Poslední trojice telefonů totiž nebyla střelou vůbec zasažena, jelikož poslední iPhone 6 kulku zastavil. Při druhém pokusu, který byl směřován více do středu těla iPhonů se ale střela dostala až k iPhonu 5s. Na displeji sice zanechala celkem velké poškození, i přesto telefon stále fungoval, včetně dotyků.

Pokud jste si mysleli, že poslední Samsung Galaxy S6 vyjde z testů jako nepoškozený vítěz, pak jste na omylu. Střelci totiž do rukou vzali brokovnici, což nepřežil ani jeden z osmi telefonů a z některých toho dokonce ani moc nezbylo. Na celé video se můžete podívat níže. Vzhledem k úspěšnosti videa autor přislíbil, že plánuje další díl.

Dnes nejčtenější

.