Zavřít reklamu

iPhone 6s Rose gold iconUž nějakou dobu se spekuluje, že Apple u další generace iPhonu přidá novou barevnou variantu Rose Gold po vzoru Apple Watch Edition. Nová varianta se tak postaví vedle dosavadní Space Gray, Silver a Gold. Je velice pravděpodobné, že Apple Rose Gold u další generace nabídne, jelikož minulý „S“ model také přinesl Gold variantu.

Server Appleinsider objevil na činské sociální síti Weibo uživatele, který sdílel níže uvedený obrázek jako únik šasi iPhonu 6s v Rose Gold variantě. Jenže jak server správně podotkl, šasi není z iPhonu 6s, ale ze současného iPhonu 6, který byl jen přebarven po vzoru Apple Watch do světle ružovo-zlaté. Už v minulosti totiž uniklo šasi iPhonu 6s, kde lze jasně vidět, že další generace sice nabídne úplně stejné tělo, ale uvnitř se budou modely lišit.

Nicméně, i když nejsou níže uvedené snímky pořízeny z továrny Foxconnu, kde se iPhone 6s vyrábí, mohou nám dát poměrně realistický pohled na to, jak bude iPhone 6s v Rose Gold přibližně vypadat. Musíme konstatovat, že bílé pruhy jsou opravdu výrazné a nevypadají přiliš hezky, ale je možné, že Apple použije svůj nejnovější patent a proužky na zadní straně iPhonu skryje. Více v článku Rozlučte se s proužky u iPhone 6: Apple vymyslel materiál, který vypadá jako kov, ale propouští radiové vlny!

Velmi známý a úspešný analytik Ming-Chi Kuo z KGI Securities byl prvním, kdo v březnu informoval o tom, že Apple plánuje u další generace použít Rose Gold barvu, tudíž je velice pravděpodobné, že Apple tak doopravdy učiní a to i z toho důvodu, že zmíněnou barvu nabízejí již Apple Watch. Kuo také informoval, že nový iPhone nabídne 2GB RAM, 12 mpx fotoaparát, Force Touch displej po vzoru Apple Watch. DAlší spekulace ještě naznačují rozlišení 5 mpx u předního fotoaparátu a vylepšený senzor Touch ID.

13467-8239-rosegold-150703-l
iPhone 6 Rose Gold



*zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.