Zavřít reklamu

544000_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

ZipTool
ZipTool je velmi užitečná aplikace pro zipování a odzipování vašich souborů. Výhodou je, že si můžete nastavit rychlost zipování, tudíž i velikost zazipovaného souboru. Aplikace nabízí 31 jazyků, mezi kterými nechybí ani čeština.

  • Původní cena: $4,99
    Stáhnout: ZipTool
ziptool

Photo GUN Lite
Aplikace, která vám umožní převádět velké množství fotografií do rozmanitých formátů, přejmenováním nebo prováděním úprav jako překlápění, zrcadlení a další. Je docela namáhavé, když všechny tyto operace musíte provádět s každou fotografií jednotlivě. PhotoGunLite dokáže redukovat tento dlouhý proces do pár kliknutí.

photogun

PDF Compress Expert
Velmi užitečná aplikace, která vám pomůže zmenšit velikost vašich PDF dokumentů, aniž by utrpěla jejich kvalita.

screen800x500

PDF Encrypt
Jednoduchý pomocník, který vám zašifruje PDF soubory a tak dokáže zabránit úniku soukromých dat. PDF Encrypt také dokáže sloučit několik PDF souborů do jednoho dokumentu. Můžete také nastavit autora dokumentu, nadpis či klíčová slova.

d

MacAppStoreSplash_2x

Dnes nejčtenější

.