Zavřít reklamu

CSR 2CSR Racing bola hra, ktorú Apple prezentoval ako titul, ktorý posúva grafické schopnosti iPhonu ďalej (Zároveň to bol môj úplne prvý článok na LsA). Lenže, hra vyšla už pred pár rokmi a za ten čas sa mobilný hardvér posunul o riadny kus vpred. A teraz vám štúdio NaturalMotion ukáže, že je to skutočne pravda! Práve totiž zverejnili prvý teaser na CSR 2, ktorý bol nahraný priamo na iPhone 6 a ukazuje, že vo vreckách nosíte naozaj špičkový hardvér, ktorý svojimi kvalitami nekonkuruje len starej generácii konzol, ale aj tej novej – konieckoncov si stačí porovnať zábery z teaser traileru so zábermi z Forzy Motorsport 5, ktorá bola launch titulom pre Xbox One a v ktorej ste si mohli zazávodiť aj po Prahe.

CSR Racing 2 má však k Forze pomerne blízko – hru totiž tvorili práve bývalí vývojári obľúbených sérií ako je Forza Motorsport, Need for Speed alebo dokonca Burnout. Vývojári si preto z konzolového sveta vzali so sebou aj skúsenosti, ktoré chcú realizovať práve na obrazovkách našich telefónov a chcú ukázať, že grafika dnešných mobilov môže byť naozaj dokonalá: „Naša vášeň pre autá je tak veľká ako túžba vytvoriť tú najkrásnejšiu a najautentickejšiu pretekársku hru,“ povedal CEO štúdia NaturalMotion, Torsten Reil.

Práve kvôli tomu nezávislé štúdio spolupracovalo s exotickými automobilkami ako je Lamborghini, Ferrari, Pagani alebo McLaren, pričom autá od Ferrari a McLarenu môžete vidieť na screenshotoch nižšie. Každé auto bude disponovať detailne spracovaným interiérom. Čo však nepoteší je, že hra bude opäť stavať na podobnom princípe ako pôvodný diel a vlastne v nej nepôjde o nič iné, než len o drag. Hráči sa ale dočkajú nového režimu. Hra má dostať early access vo vybraných krajinách sveta už počas najbližších týždňov, čo môže znamenať, že jedným z prvých regiónov bude aj Čína a Nový Zéland, ako to má väčšina vývojárov vo zvyku. Nateraz nie je známe, či bude hra spoplatnená alebo bude stavať na princípe free-2-play, ale prikláňame sa k druhej možnosti.

CSR 2 McLaren
CSR 2 Ferrari
CSR 2 Ferrari
CSR 2 McLaren
CSR 2 Ferrari
CSR 2 Ferrari

*Zdroj: Sector

Dnes nejčtenější

.