Zavřít reklamu

iPhone 6 explodeMajitel iPhonu 6 z Indického města Gurgaon unikl jen těsně před zhraněním, které mu mohl způsobit jeho dva dny starý iPhone 6, jenž explodoval. Kishan Yadav si koupil nový iPhone 6, přímo z prodejny. Když jel dva dny na to ve svém autě a měl zapnutý hlasitý odposlech, všiml si, že z telefonu vycházejí jiskry. V momentě, kdy jej chytil zjistil, že je telefon extrémně horký a aby nezničil interiér vozu, hodil jej z okna. Jakmile se telefon dotkl země, explodoval.

Yadav prohlásil, že telefon koupil v oficiální prodejně a jednalo se o Space Gray model s kapacitou 64GB. „Můj obličej mohl být popálen poté co telefon explodoval. Když jsem hodil telefon ven, hovor byl zapnutý a stav baterie byl okolo 70%,“ uvedl Yadav.

Jakmile jeho iPhone vychladl, vzal jej Yadav do obchodu, kde jej koupil. Tam jej odkázali na servisní středisko společnosti Apple. Ovšem zaměstnanci servisního centra odmítli uznat reklamaci a místo toho navrhli, že telefon pošlou na prozkoumání přímo do Applu. To Yadava naštvalo natolik, že šel na policii informovat je o celé události a zároveň vše zveřejnil do médii. Není to poprvé, co iPhone 6 explodoval, ovšem při počtech, které Apple prodává se jedná o tak zanedbatelnou tisícinu procent, že můžete být v klidu.

iphone6-explodes

*Zdroj: timesofindia.indiatimes.com

Dnes nejčtenější

.