Zavřít reklamu

OS X El CapitanPodobne ako vo všetkých beta verziách OS X, aj v najnovšej bete OS X El Capitan sa objavili zmienky o pripravovaných produktoch. V kóde, ktorý si všimol server 9to5mac, sa ukrývajú totiž zmienky o novom Retina displeji s rozlíšením 4096 x 2304 bodov, čo môže naznačovať len tomu, že spoločnosť plánuje na jeseň/podzim predstaviť 21.5-palcový iMac s Retina 4K displejom.

V súčasnosti totiž nie je na trhu žiadny produkt Applu, ktorý by disponoval takýmto rozlíšením a preto je možné, že sa bude jednať o 21.5″ iMac, keďže o ňom sa zmienil vo svojej správe aj renomovaný analytik Ming-Chi Kuo. Navyše sme už pri MacBooku Pro mohli vidieť, že menší model sa dostal na trh o trochu neskôr, takže podobný scenár sa zjavne zopakuje aj tento rok. V kóde sa okrem nového rozlíšenia nachádzajú aj zmienky o grafických čipoch Iris Pro 6200, AMD Radeon M380, M390, M395 a M395X, ktoré budú pravdepodobne obsiahnuté v budúcich iMacoch. Jedná sa o špičkové grafické čipy, ktoré sa momentálne nenachádzajú v žiadnom Apple produkte. Grafický čip Iris Pro 6200 je pre zmenu integrovaný v procesoroch Skylake a tak je možné, že práve tieto procesory budú použité v jesennej aktualizácii Macov.

OS X El Capitan iMac 4K
OS X El Capitan Radeon

Nakoniec, v súboroch systému OS X El Capitan sa nachádzajú aj drivery pre zatiaľ nepredstavený Apple Bluetooth Remote, čím sa ukazuje, že budúci diaľkový ovládač môže byť naozaj pokročilejší než dnešný a bude využívať Bluetooth namiesto infračerveného rozhrania.

Apple Bluetooth Remote

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.