Zavřít reklamu

492443_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Finanza
Finanza je účetní aplikací, která se vyznačuje jednoduchým používáním. Je opravdu snadné zadávat do této aplikace transakce, zavádět různé kategorie, přikládat vaše účty jako přílohy a získat celkový přehled o tom, kolik vyděláváte a kolik utrácíte.

  • Původní cena: $2,99
    Stáhnout: Finanza
finanza

Speek
Za pomocí aplikace Speek se můžete začít učit zábavnou formou. Vložte anglický text a nechte ho aplikací přečíst nahlas anglicky. Takovým to způsobem to funguje s každým jazykem. Můžete si vybrat různé hlasy v různých jazycích, dále můžete přečtený text uložit jako zvukový soubor, aplikace vám vždy ukazuje, která část textu je právě čtena a mnoho dalšího.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Speek
speek

WebStart
S aplikací WebStart si můžete vytvořit snadno vlastní domovskou stránku pro váš prohlížeč. Dejte si všechny své oblíbené webové stránky a témata na jedno místo a v momentě, kdy otevřete prohlížeč, je budete mít vždy při ruce.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: WebStart
webstart

MouseX
Zajímalo vás někdy kolik vlastně vaše myš najezdila kilometrů na desce vašeho počítačového stolu? S MouseX to můžete zjistit okamžitě. Dále vám aplikace může ukázat kolikrát jste na vaší myšku klikli.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: MouseX
mouse

TubeMixing for Youtube
TubeMixing je YouTube přehrávač hudebních videí s unikátními funkcemi. Za pomocí této aplikace můžete sledovat hudební videa z YouTube skvělou cestou. Stačí vybrat jedno video a TubeMixing začne vybírat podobná videa od dalších umělců a vytvářet nekonečný playlist. Vytvořte si své osobní rádio.

tubemixing

Any Audio Recorder Pro
Any Audio Recorder Pro je skvělou aplikací pro nahrávání online hudby a mixování zvukových souborů. Aplikace snadno nahrává audio z různých hudebních stránek, takže můžete získat zdarma jakoukoliv hudbu, kterou dokáže najít a přehrát. Podporuje např. formáty: MP3, M4A, WAV, WMA, ALAC, AC3, FLAC, AIFF.

any audio

PassDirector
PassDirector je heslem chráněná databáze pro citlivá osobní data. Například pro bankovní údaje, informace o kreditních kartách, emailové účty, hesla na různé stránky. PassDirector používá silné a vysoce bezpečné AES-256 šifrování.

screen800x500

Dnes nejčtenější

.