Zavřít reklamu

icloud iconJen přibližně před týdnem jsme vás informovali, že měl iCloud problémy. Tehdy nefungovalo kromě iCloudu i několik dalších služeb, ale během dne vše Apple opravil. Nyní se problém vrátil  a je dokonce rozsáhlejší, než ten předešlý. Kromě samotného iCloudu nefunguje i několik další služeb dostupných na iPhonu, iPadu a Macu. Pokud tedy máte problém, pak chyba není u vás, ale u Applu.

Apple se sice tváří, že už problém vyřešil, ale podle 9to5Mac a několik dalších uživatelů na sociálních sítítch problémy s několika službami stále přetrvávají. Například App Store má problémy s instalací nových aplikací a aktualizací těch stávajících. Přímo v rozhraní iCloudu se někomu nedaří otevřít Předvolby a namísto nastavení se objeví chybová hláška. Pokud se vám nesynchronizují fotografie přes iCloud Photo Library, pak je na vině také Apple, jelikož několik uživatelů si na nefunkčnost služby stěžuje. Posílání zpráv přes iMessage se zdá být nepostihnuté, ale Find My iPhone je na iCloudu bohužel nepřístupný a nedaří se přihlásit ani z mobilní aplikace.

Pokud jste výpadkem zasaženi, pak bohužel bezbývá nic jiného, než čekat. Na druhou stranu vám ale může jít vše bez problému, jelikož výpadkem jsou v současné době postihnuti jen někteří uživatelé.

screen-shot-2015-06-02-at-11-22-32-am

 

CGgaMUCVIAAGOaY

*zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.