Zavřít reklamu

iMessage - iconV případě, že jste včera četli náš článek o chybě v iOS, která způsobuje opakovaný pád aplikace Zprávy nebo v některých situacích dokonce restart telefonu, jistě jste si říkali, kdy si Apple chybu uvědomí a vydá update. V článku jsme se zmínili, že Apple většinou své chyby řeší poměrně rychle a pokud se o ni zajímají média, pak si s řešením obvzlášť pospíší. Předpoklady se potvrdily, jelikož Apple doopravdy vydal prohlášení, že si je chyby vědom a chystá opravu v brzkém updatu.

Na CNBC se totiž objevila zpráva od Apple, kde kalifornská společnost informuje své zákazníky a všechny diváky stanice, že si je problému vědoma a chystá brzký update rešící zmíněný problém. Apple ale blíže nespecifikoval, kdy oprava skutečně dorazí, lze ji však očekávat společně s vydáním iOS 8.4, která by měla dorazit přibližně za dva týdny po WWDC.

Jak už jsme informovali včera. Při obdržení unikátního Unicode textu aplikace Zprávy spadne a nelze ji už vůbec otevří. Nepomůže ani restart telefonu. Telefon se dokonce v případě, že se vám zpráva zobrazí na uzamčené obrazovce samovolně restartuje. Pokud jste se s problémem setkali, pak řešení naleznete v článku, na který je odkaz uveden níže.

cgbq0b9wyaah12z
741ab017-2036-4a05-98cf-cf1582b4acd3_messages

*zdroj: BGR

 

Dnes nejčtenější

.