Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-05-27 v 17.25.44Už několik měsíců vám denně přinášíme sekci aplikací, které jsou v daný den zcela zdarma. Jako obvykle se vám snažíme ukázat jen ty vybrané a nejlepší, které by pro vás mohly být něčím užitečné. Vývojáři se rozhodli svoji aplikaci na nějaký čas slevit, aby tak podpořili růst v žebříčkách a oslovili i uživatele, kteří by si ji jinak nestáhli. Nezapomínejte, že aplikace může být zlevněna jen na opravdu krátkou chvíli, a tak se může klidně stát, že ihned po zveřejnění bude jedna z uvedených aplikací opět za peníze. Stává se to ovšem jen zřídkakdy.

TribalCam

Jednoduchá, ale poměrně zajímavá aplikace pro upravování fotografií. Nestačí vám pouhá úprava pomocí filtrů, které nabízí iOS? S TribalCam si můžete na fotografii přidat zajímavý znak nebo hezký nápis, který vaši fotografii vylepší a udělá jedinečnou. Lze použít i méně nápadné symboly, které ve výsledku tolik nevyčnívají, ale vypadají opravdu dobře.

  • Původní cena: $1,99

tribalcam
Clockstir

Povedená aplikace, co se designu týče. Clockstir je aplikace od mladého vývojáře, který si obvzláště pohrál s designem. Aplikace nabízí běžný budík a stopky s možností přehrávání hudby. Do budoucna vývojář slibuje vylepšení stavajících funkcí a přidání nových.

  • Původní cena: $0,99

clockstir
RLeaderoom

Výborná aplikace pro čtení dokumentů a knih. Nabízí skvělý design a mnoho funkcí. S RLeaderoom můžete dokonce vytvářet dokumenty a ukládat je do PDF. Dělat si statistiky, kolik jste toho již přečetli, navrhovat knihy svým přátelům a podobně. Při častém čtení postupujete o úrovně výš. Aplikace určená především pro uživatele, kteří často čtou na svém iPhonu.

  • Původní cena: $1,99

rleaderoom
Hyper Square

Snažíme se vám přinést i vždy nějakou hru. Musí však stát za to. Hyper Square snad nezklame vaše očekávání, získala totiž několik ocenění a jedním z nich bylo od Applu za nejlepší aplikaci v květnu 2014. Hra má jen jeden cíl, dostat všechny čtverce do jednoho bodu jak nejrychleji je to možné. Zní to jednoduše a obyčejně, ale není.

  • Původní cena: $1,99

hyper-square
UnlimMusic

Máte rádi SoundCloud a často ho používáte? Pak UnlimMusic bude aplikace pro vás. Používá totiž API SoundCloudu a snaží se přijít s funkcemi, co aplikace SoundCloud nenabízí. Praktické vyhledávání, trojici módů pro přehrávání hudby a další.

  • Původní cena: $0,99

unlimmusic
Windy

Každý potřebuje někdy relaxovat nebo se uklidnit. K tomu může posloužit Windy. Stačí si přehrát uklidňující zvuk například kapající vody nebo bouře a hned se uklidníte. Na internetu naleznete mnoho podobných stránek, které nabízejí jednotlivé uklidňující zvuky, ale Windy je nabízí všechny pohromadě.

  • Původní cena: $2,99

screen640x640
Multiple Stopwatches

Pokud potřebujete stopovat více časů najednou, pak může posloupit jednoduchá aplikace Multiple Stopwatches. Nabízí praktické rozčlenění, ukládání a označování pomocí barev nebo textu.

  • Původní cena: $0,99

screen568x568-2
screen568x568

App Store

Dnes nejčtenější

.