Zavřít reklamu

iphone-5CDokážete si představit, že by vás někdo střelil brokovnicí a vy jste přežili? Jestli ne, tak věřte, že je to možné. Britská policie totiž zveřejnila fotografii iPhonu 5c, který zachránil život 25ti leté oběti, která byla postřelena brokovnicí z blízké vzdálenosti. Policie oběť nejmenovala a ani nespecifikovala, jestli se jednalo o muže nebo ženu. Jedno z mála, co uvedla je, že obeť měla iPhone 5c v kapse a když pachatel vystřelil, jablečný telefon zastavil střelu a tím oběť zachránil od jistého usmrcení.

Detektiv uvedl, že telefon zastavil broky a jen díky tomu obeť přežila. „Je neuvěřitelné, že obeť měla telefon v kapse a zrovna do samého místa jí pachatel střelil. Bez něho by obeď určitě zemřela.“ uvedl detektiv Gary McIntyre. Obeť byla postřelena v době, kdy si šla vyříkat se skupinou mladistvých, že zavřeli přívod vody do domu, ve kterém obeť bydlela. Ryan Duggan, 19ti letý mladík, který obeť postřelil byl včera shledán vinným s pokusu o vraždu a odsouzen bude v červenci.

Už minulý rok americký voják poděkoval svému iPhonu, když mu zachránil život v době, kdy atentátník odpálil bombu a voják se nacházel v jeho blízkosti. iPhone ho tehdy zachránil před střepinou, která by mu zajisté přeťala tepnu.

iphone5c

 *zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.