Zavřít reklamu

popcorntimePopcorn Time budí ještě větší emoce než klasické torrent služby a to zejména díky tomu, že poskytuje skutečně extrémně snadný přístup k filmům, tedy nelegálním filmům. Popcorn Time je mimo jiné přezdíván také Netflix pro piráty a nyní jde ještě dál než kde byl doposud. Zatímco pokud jste chtěli do dnešního dne sledovat filmy přes Popcorn Time, museli jste si stáhnout aplikaci pro Mac nebo iOS, nyní již nemusíte dělat ani to.

Stačí totiž když půjdte na stránku popcorninyourbrowser.net, která je mimochodem v době psaní tohoto článku extrémně přetížena a musíte na přístup skutečně několik desítek vteřin čekat a pustíte si film přímo v prohlížeči, stejně jako například na YouTube. Na stránkách pak jen vyhledáte jakýkoli titul váš zajímá a zvolíte možnost sledovat, která je pochopitelně zdarma. Film se okamžitě spustí a díky tomu, že jej streamují další lidé z torrentu, zapojíte se i vy do této sítě a tím, jak film přehráváte, zároveň jej také streamujete dalším lidem, což je mimochodem právě ta část celého pirátění, která je v ČR/SR nelegální. Samotné sledování a stahování obsahu pro vlastní potřebuje je totiž „legální“, ovšem jakmile začnete sdílet dál, což u Popcorn Time děláte v momentě, kdy kliknete na tlačítko přehrát film, již se dopouštíte trestného činu.

Aktualizace: Bohužel dnes přestala stránka popcorninyourbrowser.net fungovat. Server, který službu zajišťoval byl napaden virem a přehrávání filmů v prohlíče na bázi HTML5 nebyla možná. Vypadá to, že už se služba znovu nespustí, a tak si musíme vystačit s aplikací pro OS X, Windows, Linux nebo iOS. Vše potřebné naleznete v odkazu níže. Webová verze měla však nevýhodu v tom, že k filmu nebylo možné připojit titulky, což je pro mnoho uživatelů, kteří neumí perfektně angličtinu problém. Desktopová verze vám titulky připojit umožní.

Popcorn

Dnes nejčtenější

.