Zavřít reklamu

 

scott-forstallUž včera ráno ste sa u nás mohli dočítať, že Scott Forstall sa stal poradcom spoločnosti Snapchat, vrámci čoho získal 50 000 akcií spoločnosti a tým pádom aj 0,11% podiel v spoločnosti. Forstall sa však po svojom vyhodení z Applu začal venovať mnohým ďalším činnostiam a jedna z nich rozhodne prekvapí. Po novom Forstall na svojom Twitteri oznámil, že bývalý riaditeľ divízie iOS sa stal koproducentom nového muzikálu Fun Home, ktorý sa bude hrať na Broadwayi. Svojim Tweetom zároveň zagratuloval „fenomenálnemu tímu“, ktorý sa má na muzikále podieľať.

Toto oznámenie je zaujímavé predovšetkým z dôvodu, že ide o informáciu priamo od Scotta Forstalla a nejde o informácie od ľudí, ktorí su mu blízki alebo z únikov, ako to bolo v prípade včerajšieho úniku e-mailovej komunikácie zo serverov Sony Pictures, o ktorý sa postarala hackerská skupina nespokojná s komédiou The Interview, ktorá musela byť stiahnutá z kín kvôli vyhrážkam zo strany anonymnej skupiny. Tá sa vyhrážala, že v prípade, že sa kontroverzná komédia dostane do kín, dôjde ku krvavým teroristickým útokom. Film sa nakoniec dostal na verejnosť cez neutrálnu pôdu – cez internet.

Forstallov profil prešiel viacerými premenami. V čase, kedy bol Forstall vrcholným pracovníkom Applu, bol jeho profil @forstall označený ako overený. To sa však zmenilo a aj keď má 54 500 odberateľov, momentálne je jeho profil „neoverený“. Okrem počtu odberateľov a profilovej fotografie z čias Applu tu nájdeme ešte aktualizovaný životopis, v ktorom Scott uvádza, že je entrepreneur, filantrop, vynálezca a producent.

scott-forstall

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.