Zavřít reklamu

TomTom Runner Cardio
Výkon a měření času jsou spolu neodmyslitelně spjaty stejně jako ručičky hodinek a samotný ciferník. Logickým důsledkem je pak spojení hodinek a pohybu v naprosto přirozenou kombinaci. Ovšem díky moderním technologiím se hodinky stávají takřka nadpřirozeným pomocníkem každého milovníka fitness. A právě díky technologiím se hodinky určené pro sport, zvané také sport testery, stávají víceúčelovým zařízeními, která naše výkony venku i ve fitness centru posunou na vyšší úroveň. Jak? To si řekneme v následujícím článku.

Vševědoucí trenér
Když nás začínají opouštět síly a vytrácí se motivace, může nás nakopnout už jenom přísný trenér. Trenér, který ví, jaké jsou naše nejlepší i nejhorší výsledky a zná náš potenciál. Stejný efekt poskytují i chytré sport testery. Nebudou na vás sice křičet, ale nečekejte, že na svém zápěstí budete třímat pouhopouhé stopky!  Tyto sport testery si pamatují historii vašich výkonů a zobrazením vašeho nejlepšího času vám dodají potřebný impulz pro překonání sebe sama. Které hodinky to dokážou? Za zmínku stojí určitě TomTom Runner Cardio, jenž jsou nepostradatelným pomocníkem při boji s nadbytečnými kily i leností či únavou. I přesto, že na sobě zpočátku nemusíte pozorovat žádnou změnu, sport testery jsou jasným a prokazatelným důkazem, jenž vás nenechá na pochybách.
Tréner

Výkony nejsou všechno!
Jednoznačně nejužitečnější sport testery do posiloven jsou ty, které dokáží monitorovat váš tep. Nejpohodlněji tuto disciplínu zvládají zmíněné hodinky Runner Cardio a vlastně celá produktová řada Cardio od TomTom. Tito sofistikovaní pomocníci mají integrovaný senzor srdečního tepu, který přímo ze zápěstí váš tep snímá a z toho vyvozuje logické důsledky. Díky tomu a také díky propracovanému software, pro vás bude naprostá hračka udržet si tepovou frekvenci v požadovaných mezích a svůj výkon tak přizpůsobit samotnému výsledku. Hodinky TomTom navíc mají již přednastaveno 5 zón intenzity cvičení, mezi které patří sprint, rychlost, výdrž, spalování tuků a lehká zátěž. Jakmile si navolíte intenzitu a stupeň tréninku, hodinky se postarají o vše ostatní. Během aktivity vám radí, kdy zrychlit a kdy naopak zpomalit. Sportovní progres je tak stoprocentně zaručen i u těch největších lenivců.

Canoe tréning

Motivujte se výkony ostatních a také se jim pochlubte
K dnešní době, jíž vládnou sociální sítě, patří neodmyslitelně i sdílení dosažených výsledků. Sport testery TomTom lze samozřejmě spárovat s počítačem a následně si vybrat jednu z mnoha webových aplikací jako např. Endomondo, Strava, MapMyFitness, RunKeeper, Jawbone Up a další. Díky těmto aplikacím se stanete součástí komunity stejně zapálených sportovců, s nimiž můžete své výkony variabilně porovnávat nebo se jimi dokonce účinně motivovat. A jen řekněte, nebude vám pak líto vynechat trénink, když víte, že vaše výkony sledují tisíce, možná i miliony lidí z celého světa?

Dnes nejčtenější

.