Zavřít reklamu

Apple Watch Sport BandSlavný filmový režisér a producent J.J. Abrams je nejnovější celebritou, která již běhá po světě s Apple Watch na zápěstí. Během setkání s faoušky Star Wars v Anaheimu měl Abrams na ruce nerezové Apple Watch s modrým pryžovým náramkem. 

J.J. Abrams přitom není ani zdaleka jedinou celebritou, která již nosí Apple Watch. Mezi další patří například Katy Perry, Drake nebo například Pharrell Williams, který je nyní středobodem pozornosti díky své nové kolekci pro Adidas. Speciální hodinky pak dostal návrhář Karl Lagerfeld, který pochopitelně získal vlastní zlaté Apple Watch, které jsou vyrobeny v jediném exempláři na světě, což je to pravé pro muže, který prohlásil, že jediný koho by si vzal je jeho kočka, protože lidé jsou strašně odporní a jeho oblečení z nich dělá alespoň trošku přijatelné na pohled.

Apple našel ideální způsob jak dostat Apple Watch do povědomí všech možných cílových skupin. Celebrity které si vybral jsou totiž poměrně z různorodých odvětví a tak osloví skutečně masy.

Dnes nejčtenější

.