Zavřít reklamu

Apple Watch Edition - iconZdá sa, že na obmedzených zásobách Apple Watch je predsa len niečo pravdy. Najnovšie to potvrdil server 9to5mac, ktorého zdroje mu odhalili, že skladové zásoby Apple Watch budú v mnohých obchodoch veľmi obmedzené. Jednak preto, že spoločnosť vyrobila takmer 40 rôznych modelov a jednak preto, že prioritu majú rezervácie. V jednom z kľúčových obchodov Apple Store na území USA vám dokonca v prvý deň zahájenia predaja vôbec nepredajú hodinky, ak ste si ich vopred nerezervovali v obchode alebo cez oficiálny Online Store.

Okrem toho musí Apple zabezpečiť, že sa hodinky začnú v ich prvý deň na trhu predávať aj v Kanade, Francúzsku, Japonsku, Nemecku, Veľkej Británii a nakoniec aj v Číne, kde by mal mať Apple k dispozícii viac kusov hodiniek, než v USA. Hodinky sa začnú neskôr predávať aj v ďalších krajinách sveta a s odstupom niekoľkých týždňov či mesiacov by sa mohli dostať aj na slovenský trh. Prioritou sú však iné, pre Apple dôležitejšie krajiny.

Predobjednávky hodiniek začínajú 10. apríla/dubna, pričom užívatelia si môžu vyskúšať jednotlivé modely hodiniek a rezervovať si ich. Potom si ich vyzdvihnú 24. apríla/dubna v deň pzahájenia predaja. Kvôli očakávanému vysokému záujmu sa Apple rozhodol, že každý užívateľ bude mať na vyskúšanie Apple Watch Sport a Apple Watch 15 minút, ale spoločnosť rozhodne nebude voči zákazníkom nijak nepriateľská a nebude ich náhliť. V prípade Apple Watch Edition by malo byť testovanie dlhé 30 minút, avšak tieto budú dostupné len vo vybraných krajinách.

applewatchedition-800x440
*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.