Zavřít reklamu

Apple-Pay-1Jsou to přesně 3 dny, kdy jsme vás informovali o tom, že společnost Apple začala svým partnerům a obchodníků nabízet nálepky Apple Pay, které si nalepí například na své vstupní dveře, aby zákazník věděl, že v tomto obchodě může platit svým iPhonem, hodinkami Apple Watch a podobně. První nálepky se už dostaly ke svým majitelům a ti se s námi podělili o jejich fotografie. Jedná se o opravdu jednoduché nálepky, které by si mohl nechat udělat i leckdo sám.

Obchodník si může objednat maximálně 5 nálepek, více pak může jen po dohodě se společností Apple. Jak můžete vidět na fotografiích níže, jde opravdu o jednoduchý a čistý design. Balení obsahuje nálepky v několika velikostech. návod a kit pro správně aplikování nálepky na dveře případně jiné místo.

Objednat si je mohou jen obchodníci z USA, jelikož jenom zde je prozatím služba Apple Pay spuštěna. Tento rok se počítá s rozšířením Apple Pay především do Číny a poté do Evropy, kde prvními státy budou Velká Británie, Německo, Francie a pravděpodobně další. Na službu Apple Pay v České republice a na Slovensku si budeme muset ještě nějaký ten čas rozhodně počkat a může se klidně stát, že se ani nedorazí.

Appel Pay 1
Appel Pay 3
Appel Pay 2

Appel Pay 4
Appel Pay 5
 

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.