Zavřít reklamu

Macbook air 12Zřejmě největší očekávání od nadcházející akce společnosti Apple, která proběhne již 9. 3. 2015 a samozřejmě se během ni a bezprostředně po ni můžete těšit na informace o představených novinkách na LsA, spočívá v představení dalších informací o Apple Watch. To je sice celkem logické, vzhledem k tomu, že i když se Apple Watch začnou již brzy prodávat, prozatím o nich stále ještě příliš netušíme.

Zpravodajský server The Michael Reporter, který je v zahraničí považován za poměrně důvěryhodný zdroj však uvedl, že Apple představí během své první letošní keynote nový MacBook Air 12″. The Michael Reporter je sice považován za důvěryhodný zdroj, ale již se i jem ustalo, že se v minulosti několikrát zmýlil a uvedl například nepravdivé informace o v té době očekávaném iPhone 6.

Očekávaný stroj by se měl představit již příští týden, alespoň takové informace má The Michael Reporter od několika na sobě nezávislých zdrojů, které jsou dle jeho tvrzení vysoce důvěryhodné. Představení novinky během příštího týdne se přiklonil již začátkem roku také známý analytik Ming-Chi Kuo, který uvedl, že Apple představí nebo začne prodávat MacBook Air 12″ již během března letošního roku. Navíc současné modely MacBook Air 11″ a MacBook Air 13″ jsou již téměř rok staré a Apple jim bude chtít co nejdříve dát nové součástky, což by mohl udělat bok po boku s Air 12″ a odprezentovat tak, jak nový Air zapadne do již stávajícího portfolia.

1024x769xApple-MacBook-Air-12

Dnes nejčtenější

.