Zavřít reklamu

NFS No Limits ikonaElectronic Arts na svojom blogu potvrdili, že očakávaná novinka Need for Speed No Limits vychádza už v týchto dňoch pre zariadenia s operačným systémom iOS. Tou menej potešujúcou správou je, že sa EA opäť rozhodla vydávať hru postupne v určitých oblastiach sveta, aby do celosvetového vydania stihla vyladiť všetky chyby a zdokonalila tak hru. Konkrétne teraz je hra už dostupná v Tajwanskom App Store, odkiaľ si ju môžete stiahnuť zadarmo po registrácii účtu bez kreditnej karty. Návod na to, ako si vytvoriť Apple ID bez kreditnej karty, nájdete priamo tu.

Najnovšie NFS sa od predošlých dielov líši tým, že vývojárske štúdio má k dispozícii technológie, vďaka ktorým je možné priniesť na iOS zariadenia skutočnú AAA grafiku a súdiac podľa prvých minút hrania, viem si hru predstaviť napríklad na PS Vita. Nanešťastie, na starších zariadeniach sa to odrazí v podobe horšej grafiky. Okrem toho sa NFS vydalo inou cestou, než doterajšie diely a tvorcovia do hry opäť navrátili tuning. Tým sa však nemyslí len tuning výkonu a ovládania, ale aj vizuálny tuning, kam patria také časti vozidiel, ktoré ste upravovali naposledy v Undergroundoch. Napríklad predné a zadné svetlá alebo spätné zrkadlá. A nechýbajú ani hotové kity, či už od EA alebo od profesionálnych jazdcov ako je Vaughn Gittin Jr.

Need for Speed No Limits

V hre je dostupných niekoľko áut, medzi ktoré patrí napríklad Ford Fiesta, staršie Porsche 911 alebo Ford Mustang. V No Limits sa tiež stretnete s políciou a prekvapí prítomnosť dejovej línie. Nanešťastie, tej v súčasnosti porozumiete iba ak rozumiete po holandsky, ale niečo porozumiete aj keď ovládate len nemčinu a angličtinu. To je však spôsobené tým, že tvorcovia jednoducho nerátali s tým, že by si hru z tajwanského App Storu sťahovali hráči zo sveta. Doplnenie podpory pre ostatné jazyky je však očakávané. Vývojári tiež na oficiálnej FB stránke zverejnili viaceré vysvetlenia a vravia, čo treba od hry očakávať.

Need for Speed No Limits

V prvom rade, je to free-2-play hra s možnosťou nákupu in-app balíčkov. Nákupy môžu urýchliť tuningovanie áut a zrýchlia levelovanie. Hru však môžete dokončiť aj bez nich. Aby ste ju ale mohli hrať, musíte byť online, pokiaľ chcete mať prístup k všetkým možnostiam hry a obsahu. V praxi to znamená, že bez internetového pripojenia hru ani nezapnete. Samotná hra je však len singleplayerová, s tým že EA chce najprv dokončiť túto časť a neskôr sa vrhne na online multiplayer. A zároveň, keď už vravíme o plánoch do budúcna: Vývojári vedia, že mnohí hráči očakávajú otvorený svet! Ten si ale zrejme plnohodnotne vychutnáte až s použitím fyzického herného ovládaču, pre ktoré by mala taktiež pribudnúť podpora. Minimálnymi požiadavkami pre hranie je iPhone 4S so systémom iOS 6.1 alebo novším.

Need for Speed No Limits
Need for Speed No Limits
Need for Speed No Limits

Dnes nejčtenější

.