Zavřít reklamu

htc Taiwanská spoločnosť HTC vraj v týchto dňoch finišuje prípravy na novej vlajkovej lodi HTC One (M9). Tento smartfón, ktorý bude priamym nástupcom aktuálneho modelu HTC One (M8) ponúkne veľmi výkonný hardvér v spojení s fotoaparátom, ktorý bude disponovať vysokým rozlíšením. Novinky by sme sa pravdepodobne mali dočkať už čoskoro, možno na CES 2015, a opäť v troch farebných prevedeniach.

Ako sa rok 2014 blíži ku koncu, začínajú sa objavovať nové informácie o produktoch, ktoré sa na trh dostanú hneď začiatkom roka 2015. Medzi takéto zariadenia nepochybne patrí aj vlajková loď HTC s označním One (M9). Vlajkový model od HTC by mal disponovať rovnakým displejom ako stávajúca generácia. Malo by sa teda jednať o 5-palcový Full HD panel. Pôvodné informácie však hovorili o náraste uhlopriečky na 5,2 či až 5,5 palca. Displej by mal byť podľa všetkého krytý najnovším sklom z dielne Corning, teda Gorilla Glass 4, ktorým disponuje už aj Samsung Galaxy Alpha, no Samsung o tom dal vedieť len v uplynulých dňoch.

Srdcom nového HTC-čka by mal byť 4-jadrový procesor Snapdragon 810 od spoločnosti Qualcomm, ktorý bude samozrejme disponovať 64-bitovou architektúrou. Sekundovať by mu mala pamäť RAM s kapacitou 3 GB. Hlavný fotoaparát by mal mať klasickú optiku s rozlíšením 20,7 Mpx. Práve toto by mala byť najväčšia zmena oproti HTC One (M8), v ktorom je použitý 4,1 Mpx fotoaparát s technológiou UltraPixel. Na napájanie celého zariadenia bude slúžiť batéria s kapacitou 2840 mAh. Základný model by mal využívať najnovší systém od spoločnosti Google, no povráva sa aj o verzii so systémom Windows Phone, ktorá by mala byť tentoraz predstavená po boku klasickej Androidovej. Ako je už vyššie spomenuté, smartfón príde v 3 farebných prevedeniach a to v zlatom, striebornom a šedom, no neskôr by sme sa vraj mali dočkať aj farieb ako je modrá či červená.

main-1-india

Dnes nejčtenější

.