Zavřít reklamu

Apple AndroidJedna z nejlepších vlastností operačního systému iOS je to, že většinu aplikací tato platforma dostává dříve než konkurenční systémy Android a Windows Phone. Některé z nich se po nějaké době ke konkurenci dostanou, příkladem může být nedávno na Android vydaná hra TwoDots, která na iOS byla ke stažení už dlouhé měsíce, některé se ale na systém od Google vůbec nepodívají. Statistiky hovoří jasně – vývojáři nejvíc profitují z aplikací na iOS a proto se na tuto oblast zaměřují. Pojďme si tedy představit 13 aplikací, které uživatelům Applu mohou majitélé Androidu jen tiše závidět.

1. Manual (1,79 €)
Manula vám dovolí plně si přizpůsobit kameru vašeho iPhonu k obrazu svému. Můžete si upravit ISO, vyvážení, ohnisko či ostrost. To vše v intuitivním designu po vzoru iOS 8.

manual

2. Vesper (2,69 €)
Vesper je aplikace sloužící pro zaznamenávání poznámek, která vám zároveň pomůže s jejich následnou organizací. Každý příspěvek můžete jednoduše otagovat, a tak se v nich můžete jednoduše orientovat. Všechny poznámky se synchronizujou do vašeho Vesper účtu bez nutnosti nějaké další transakce.

vesper

3. Hyperlapse from Instagram (zdarma)
Ještě do nedávna jste na plynulé video bez trhání potřebovali drahé vybavení. Naštěstí je tu aplikace Hyperlapse from Instagram, která vám pomocí svého šikovného softwaru pomůže natočit parádní plynulé video. Výsledky jsou opravdu neuvěřitelné. Hyperlapse je skvělou volbou pro pořizování videa počasí, krajiny, davů či procházek.

hyperlapse

4. Timeful (zdarma)
Timeful je inteligentní kalendář a to-do list. Algoritmus aplikace si zapamatuje kdy většinou splňujete vaše úkoly a chytře vám poradí, jak lépe využívat čas a tím se stát produktivnějším uživatelem.

timeful

5. Litely (zdarma + In-App Purchases)
Litely je aplikace pro fotografování, která nabízí spoustu krásných filtrů. K tomu přichází s chytrými funkcemi, příkladem může být dvojté poklepání na displej, což zobrazí originál fotografie a vy tak můžete porovnat originální a upravenou verzi.

litely

6. BioShock (9,99 €)
Bioshock pro iOS je plnou verzí počítačové hry. Můžete si tak na tabletu či telefonu zahrát hru, kterou jste před pár lety hráli na počítači, což je jen důkazem toho, kam až dnešní technologie pokročily.

BIOSHOCK

7. Clear (4,99 € + In-App Purchases) 
Clear asi všichni známe, jde o jeden z nejpopulárnějších a nejkrásnějších způsobů, jak zaznamenávat poznámky a to-do listy. Aplikace je neuvěřitelně jednoduchá a plná animací. Zaznamenávání poznámek, nápadů či připomínek se najednou stane zábavou.

clear

8. Pedometer ++ (zdarma + In-App Purchases) 
Pedometer ++ je perfektní pro ty, kteří si na konci dne rádi dozví, kolik toho za den ušli. Můžete si zadat různé úkoly či hodnoty, kterých chcete dosáhnout.

pedometer ++

9. Sky Guide (1,99 € + In-App Purchases)
Všichni známe ty neuvěřitelné aplikace, které ukážou noční oblohu, všechny souhvězdí a planety. Sky Guide je jednou takovou. Při používání mám vždy pocit, že jsem v budoucnosti, jelikož nechápu, jak je vůbec možné si tak jednoduše prohlížet vesmír. Sky Guide vám o každé hvězdě, planetě či souhvězdí podá velké množství informací.

sky guide

10. Alien Blue (zdarma)
Reddit je nekonečným zdrojem informací, článků, diskuzí či fotografií. Je ale těžké se v této obrovské kvantitě informací orientovat, a právě proto je tu oficiální aplikace od Reddit jménem Alien Blue, která vám sama od sebe nabídne nejpopulárnější záležitosti a příspěvky.

storehouse

11. Tweetbot (4,49 €)
Nativní aplikace od Twitter není přílíš povedená a moc toho neumí. Alternativou je tedy Tweetbot, která toho nabídne o mnohem více v přehlednějším a intuitivnějším provedení.

tweetbot

12. Loopy HD (3,59 €)
Aplikace sloužící pro tvorbu hudby jsou sice opravdu silné a plné funkcí, ale často je těžké je ovládat. Právě proto je tu Loopy HD, aplikace, která nabízí širokou škálu nástrojů spolu s jednoduchým ovládáním.

IMG_1438

13. Storehouse – Visual Storytelling (zdarma)
Pomocí Storehouse můžete pořídit fotografie a poté je upravit do chytrého a atraktivního formátu. Můžete tedy zachytit různé momenty, které následně Storehouse převede do příběhu, který nádherně zobrazí všechny detaily. Součástí je i Storehouse Newsfeed, kam můžete své projekty nahrát a zároveň si prohlédnout výtvory jiných uživatelů.

storehouse

Dnes nejčtenější

.