Zavřít reklamu

Intel-Logo-for-Light-Peak
Kdo by neznal populární TV seriál The Big Bang Theory, který vypráví o partičce vědců, mezi které patříte například Leonard a především pak Sheldon, který je z celého seriálu snad ten nejvtipnější a nejchytřejší. Ve skutečnosti jde o herce se jménem Jim Parson a toho si právě vybrala společnost Intel, aby hrál v jejich dvou nejnovějších reklamách právě Sheldona Cooper ze zmíněného seriálu, který je zapálen do vědy a do techniky. Jim Parson jako Sheldon Cooper do reklam bezpochyby geniálně zapadá a jen stěží bychom si mohli představit někoho vhodnější pro tuto roli.

Jak je ze zmíněných reklam, které jsou uvedeny níže, zřejmé, Intel se snaží vtipným a kreativním způsobem ukázat svoje nejnovější technologie široké věřejnosti. Právě díky Sheldonovi jsou tyto reklamy mnohem více populární, než kterékoli předchozí. Jedná se o reklamu na Intel® RealSense™ Technology, do které patří zaostření fotografie až po jejím vyfocení, naskenování objektu před kamerou do 3D, měření úhlů a vzdáleností ve fotografiích nebo také ovládání objektů na obrazovce pomocí gest před obrazovkou.

V prvním videu se Sheldon dostane do Intel laboratoře, kde jsou právě vyvíjený všechny Intel® RealSense™ technologie. Sheldon si je jednu po druhé zkouší a je uchvácen. Bohužel je však zadržen ochrankou a vyvlečen z laboratoře ven. Musí slíbit, že nevyzradí nic, co viděl, což ale vydrží asi tak 2 sekundy. Druhá reklama je o něco kratší a je zaměřena jen na ovládání objektů na obrazovce pomocí gest před obrazovkou. Obě krátká videa můžete zhlédnout níže.

Dnes nejčtenější

.