Zavřít reklamu

Apple 9-31Apple je spoločnosť, ktorá je z veľkej časti opradená rúškom tajomstva. Či už to môžeme vidieť pri nových produktoch ako napríklad Apple Watch alebo minulý rok u Mac Pro. Toto rúško tajomstva sa z času na čas podarí prelomiť a môžeme sa dozvedieť zaujímavé informácie priamo zo „zákulisia“ kalifornského technologického giganta. Určite sme si mohli už pri mnohých produktoch od Apple všimnúť, že na oficiálnom Lock Screene, ktorý možno vidieť na fotografiách sa nachádza čas 9:41. Zaujímalo vás niekedy, prečo tam je vždy práve tento čas? Zamysleli ste sa už niekedy nad tým?

Po dlhoročných špekuláciách sa konečne dostala pravda na svetlo sveta. Keď sa pozrieme na oficiálne fotky produktov od Apple, vidíme na nich stále len jeden čas. A to je 9:41. Mnohí sa možno domnievali, že to je len náhodne zvolený čas, aby nebola fotografia taká umelá. Avšak ako sme si už pri Apple všimli, nič nie je náhodné. Tento čas sa na produkty dostal v roku 2010. Dovtedy sme mohli na iOS zariadeniach vidieť čas 9:42. A čo presne znamená posun o jednu minútu?

Pri pôvodných fotografiách od roku 2007 tam bol čas 9:42 práve preto, lebo presne v tomto okamihu bol predstavený Stevom Jobsom prvý iPhone, ktorý zmenil svet IT dá sa povedať, od základov. Neskôr sa to však posunulo o minútu dozadu. A to nie preto, že v roku 2010 bol predstavený iPhone 4, ale práve preto, že o 9:41 v roku 2010 predstavil Apple ďalší zo svojich revolučných produktov, ktorý dodnes kraľuje svojej kategórii. A tým produktom je práve iPad. Takže ako sa ukázalo, Apple sa naozaj sústreďuje na každý jeden detail, či už na produkte alebo na fotografiách produktov.

iPad Air 2 & iPad mini 3

Dnes nejčtenější

.