Zavřít reklamu

TwelveSouth BookArc Mac ProSpoločnosť TwelveSouth dnes predstavila špeciálny horizontálny stojan navrhnutý výhradne pre počítač Mac Pro. Tento stojan dostal pomenovanie BookArc a ponúka netradičné riešenie v uložení tohto počítača na vašom stole. Samotný stojan je vyrobený z materálu, ktorý je rovnako lesklý ako chróm, ktorý odráža hlboké tmavé sfarbenie top modelu z línie Mac.

Špeciálne navrhnutý stojan je určený na to, aby na ňom mohol byť počítač uložený vodorovne, čo mu dodáva futuristický nádych. Už skôr v tomto roku Apple potvrdil možnosť uloženia počítaču Mac Pro do horizontálnej polohy, avšak musia byť splnené určité podmienky, aby bolo používaníe „ležiaceho“ Macu Pro bezproblémové. Tento stojan umožňuje uložiť Mac Pro do horizonálnej polohy, pričom dokonale zapadne do jeho výrezu. Tak isto umožňuje znížiť samotnú výšku počítača na polovicu, čo znamená, že ho budete môcť umiestniť do užších políc a zaberie menej miesta.

Je však bezpečné používať Mac Pro v tejto polohe? Áno je. Nemusíte sa obávať toho, že by sa vám počítač nejako poškodil, keďže obsahuje len minimum pohyblivých častí. A ako sa zdá, v Cupertine už pri navrhovaní tohto modelu inžinieri mysleli na to, že by ho zákazník mohol mať uložený práve hrizontálne. Historicky väčšinu z predstavených Macov bolo možné používať aj v horizontálnej polohe a zdá sa, že práve tento fakt podnietil inžinierov k dizajnovaniu útrob Macu Pro. BookArc pre Mac Pro je možné zakúpiť si už dnes za cenu 59,99 $ z oficiálnych stránok TwelveSouth.

twelvesouth_bookarcpro_deskfront_gallery-800x500

Dnes nejčtenější

.